Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Η γοητευτική τραγουδίστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων τους λόγους για τους οποίους είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor» όπου συμμετείχε πριν από 4 χρόνια. Επίσης δεν δίστασε να αναφέρει τι της δίδαξε το παιχνίδι επιβίωσης και να σχολιάσει τους συμμετέχοντες του φετινού Survivor και την στάση τους, σχετικά με την με την αποχώρηση της Κάτια Ταραμπάνκο

«Ήταν πολλοί λόγοι που με έκαναν να αποχωρήσω. Ένας από αυτούς ήταν ότι δεν ένιωθα ότι ήμουν στο κατάλληλο περιβάλλον που ταιριάζει για μένα. Ένιωθα ανεπιθύμητη. Δεν ήταν οι συνθήκες, που άντεχα. Δεν ήταν ούτε καν το ψυχολογικό. Και bullying έγινε. Αλλά έρχομαι σε δύσκολη στιγμή γιατί από τη στιγμή που δεν μίλησα τότε, δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να μιλήσω τώρα. Για κάποιον λόγο δεν μίλησα. Αν δεν μπορώ να κάνω κάτι καλό σε κάποιον, τουλάχιστον προσπαθώ να μην του κάνω κακό. Ναι μεν με αδίκησα, γιατί μη λέγοντας την αλήθεια μου, δεν προστάτευσα κάπως τον εαυτό μου, αλλά θεωρώ ότι ο κόσμος έχει ένστικτο και είναι έξυπνος να καταλάβει» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το ποιος πιστεύει ότι κινεί τα νήματα στην ομάδα των «διασήμων», η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέφερε πως «ο καθένας δρα για τον εαυτό του».

Τέλος, πρόσθεσε αυτό που έμαθε στο Survivor: «Αυτό το παιχνίδι σου διδάσκει να μην κρίνεις τον διπλανό σου γιατί έρχεσαι στη θέση του κάποια στιγμή. Θα αρρωστήσει κάποιος άλλος στη συνέχεια».

Πηγή: espressonews.gr