Κραυγή απόγνωσης από τον Γιώργο Καμπουρίδη, τον δημοφιλή τραγουδιστή που σε δύο μέρες θα δει πάνω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη, τη μοναδική του κατοικία, να πετάνε τα κοράκια των πλειστηριασμών και των τραπεζών, μια και η ηλεκτρονική διαδικασία έχει οριστεί για τις 8 Φεβρουαρίου.

kampouridis

Το σπίτι των 53 τετραγωνικών μέτρων, όπου ζει ο τραγουδιστής, βρίσκεται στον 2ο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας που έχει χτιστεί το 1974. Ολα άρχισαν το 2003, όταν ο τραγουδιστής είχε λάβει δάνειο από τράπεζα, βάζοντας το διαμέρισμα (το οποίο είχε αφήσει μετά τον θάνατό της στην κόρη της η μητέρα της συζύγου του τραγουδιστή) ως υποθήκη.

Πλειστηριασμός

Παρά τον δικαστικό αγώνα του ίδιου και της γυναίκας του Ασπας να αναβάλουν τον πλειστηριασμό (ο εφιάλτης ξεκίνησε στην ουσία όταν κάποιες από τις δόσεις παρέμειναν ανεξόφλητες), κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Αν και κάποιοι φίλοι, μέσω τιμητικών βραδιών για τον τραγουδιστή, προσπάθησαν να μαζέψουν χρήματα, αυτά έφτασαν ίσα ίσα για την πληρωμή δικηγόρων.

kampouridis 2

Ο Γιώργος Καμπουρίδης και η σύζυγός του Ασπα προσπαθούν, έστω στο παρά πέντε, να σώσουν το σπίτι τους και να μην πεταχτούν στον δρόμο, με τον ίδιο να βγαίνει στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», κάνοντας έκκληση στους συναδέλφους του τραγουδιστές για βοήθεια. «Είχα πάρει κάποιο δάνειο. Λόγω της κρίσης, εδώ και 10 χρόνια και με τον κορονοϊό κι όλα αυτά δεν δουλεύαμε. Ολοι οι καλλιτέχνες ήμασταν σε δυσμένεια. Ηταν στα 21.500 ευρώ, μου το πήγαν στα 28.500 με τους τόκους» είπε αρχικά ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Εχω κάνει αίτημα για εξάμηνη προθεσμία. Κάνω μια πρόταση για 5.000 ευρώ, για να κάνω διακανονισμό, ρύθμιση και να δίνω δόσεις. Αλλά η επιτροπή ακόμα δεν έχει απαντήσει στο αίτημά μου, περιμένουμε.

kampouridis 3

Την Τετάρτη το βγάζουν σε πλειστηριασμό! Θα με πετάξουν έξω και δεν έχω τίποτα. Μόνο αυτό το σπίτι έχω. Παρακαλώ τους συναδέλφους μου να κάνουν ό,τι μπορούν. Από τους καλλιτέχνες να είναι καλά η Σοφία Βόσσου, που μου συμπαραστέκεται και τρέχει.

kampouridis 4

Και οικονομικά θα με βοηθήσει και κάνει αγώνα. Εκτός από τον κ. Θεοφίλου, με τον “Μαγεμένο Αυλό”, τον Δημήτρη, ήταν και η Ελένη Ροδά, τα φιλαράκια μου, και ο Κώστας Βενετσάνος που βοήθησαν και κάνανε τιμητικές βραδιές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: espressonews.gr