Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της ζει τις τελευταίες μέρες η Βασιλική Μιλλούση αφού ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κορούλα της, καρπός του έρωτά της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Το ζευγάρι κρατά πλέον στην αγκαλιά του τη δεύτερη κορούλα του που με τόση ανυπομονησία περίμενε όλους αυτούς τους μήνες. Το ευτυχές γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

”3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της ? !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!

Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες”.

Πλέον το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι και η μικρή Σοφούλα έχει ήδη γνωρίσει τη νεογέννητη αδερφούλα της.

Ωστόσο στο σπίτι κατά την επιστροφή της, την Βασιλική Μιλλούση την περίμενε μια έκπληξη και τα βίντεο δημοσίευσε ο ίδιος ο Λευτέρης Πετρούνιας, δείχνοντάς μας την ευτυχισμένη σύζυγό του. Τι της ετοίμασε;

Πηγή: patrastimes.gr