Μετά τον σάλο και το πρόστιμο που έριξε το υπουργείο Υγείας στον Βασίλη Μπισμπίκη και στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, όταν ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τον «συνέλαβε» να καπνίζει την ώρα που του τραγουδούσε η σύντροφός του από σκηνής, σειρά πήρε χθες η Πάολα.

vandi
Ο Μπισμπίκης με τη Βανδή

Αυτή τη φορά το νέο βίντεο που διακινείται στο TikTok και στα κοινωνικά δίκτυα «έδωσε» την Πάολα, η οποία εμφανίστηκε στην πίστα με ένα τσιγάρο στο χέρι, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Το παλιό μου παλτό» του Χρήστου Δάντη.

Το βίντεο, φυσικά, εκτινάχθηκε σε προβολές και άνοιξε ξανά τη συζήτηση για τον αντικαπνιστικό νόμο και αν κάποιοι τον γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Φυσικά, για το νέο περιστατικό ενημερώθηκε και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος πήρε θέση μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open «Ωρα Ελλάδος».

9904_paola_7122018

«Θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν. Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. Εδώ έγινε ό,τι έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, συνδέοντας ή και συγκρίνοντας τα δύο περιστατικά.

Ενα βίντεο ήταν η αιτία να επιβληθεί πρόστιμο 4.000 ευρώ και στο κέντρο Εναστρον όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, όταν σε αυτό καταγράφηκε ο γνωστός ηθοποιός να απολαμβάνει τα άσματα της συντρόφου του κρατώντας ένα τσιγάρο, που στον ίδιο κόστισε 100 ευρώ.0002_paola_7122018

«Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη, με βάση αυτήν τη φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο απαγορεύεται» είχε γράψει στα κοινωνικά δίκτυα τότε ο Θάνος Πλεύρης.

paola

Η Πάολα απάντησε όπως ανέφεραν στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Το τσιγάρο που κρατούσα ήταν στοιχείο της παράστασης»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr