Η Νικολέττα Ράλλη όπως όλα δείχνουν διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς μαζί με τον αγαπημένο της Μιχάλη Ανδρούτσο θα υποδεχθούν το νέο έτος μαζί με την κορούλα τους. Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την ζωή της, με τους θαυμαστές της. Ωστόσο πριν αλλάξει ο χρόνος η ίδια θέλησε να θυμηθεί την περίοδο της εγκυμοσύνης της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πόσο μα πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και πόσο αλήθεια είναι τελικά το κλισέ “Απολαύστε την κάθε στιγμή”. Τις στιγμές που ζείτε με έναν καινούργιο έρωτα, τις στιγμές μοναξιάς, την περίοδο της εγκυμοσύνης, ένα δείπνο με φίλους…Το αύριο που είναι να έρθει, θα έρθει και βλέποντας και κάνοντας…

Αυτή είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου φωτογραφίες από τη χρονιά που τελειώνει, θα σας ανεβάσω και αύριο ακόμα μια. Αλλά τις πιο πολύ από όλες αγαπημένες μου, θα τις κρατήσω για εμένα, αυτό να κάνετε και εσείς…», έγραψε στη λεζάντα της η γλυκιά παρουσιάστρια.

Πηγή: espressonews.gr