Μπορεί οι δυο τους να μην μιλούν για τη σχέση τους, ωστόσο, αυτό που λέει η παροιμία ότι «χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει», μάλλον στη δική τους περίπτωση βρίσκει απόλυτη εφαρμογή.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου, είναι μαζί και μάλιστα ευτυχισμένοι. Και πλέον αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί και πιθανότατα η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η νεαρή ηθοποιός, αποδεικνύει πως… έπαψαν να το προσπαθούν κιόλας!

Η Χρύσα, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα από τον ρόλο της Ζορζέτ στις «Άγριες Μέλισσες», κάνει εκπομπή στον ιντερνετικό σταθμό του σεφ, Samano Radio, ενώ όταν έχει την ευκαιρία, επισκέπτεται το μαγαζί του αγαπημένου της.

Εκείνος από την άλλη, μπορεί να μην ανεβάζει φωτογραφίες μαζί της, ωστόσο προωθεί την εκπομπή της, όπως συνηθίζει να κάνει και με όλους τους συντελεστές.

Αυτή, είναι η πρώτη φωτογραφία που οι δυο τους ανοίγονται περισσότερο δημόσιο, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι πάλι το πειραχτήρι της υπόθεσης.

Η Χρύσα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και έγραψε: «μου είπε έλα να σε βγάλω μια φωτογραφία…», εννοώντας τον «θείο Λεώ» κι εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει και να αποκαλύψει ότι εκείνος ήταν ο… εκλεκτός φωτογράφος: «Πας επάνω δεξιά… Πατάς “επεξεργασία” και στέλνεις-γράφεις τις ευχαριστίες σου στον “φωτογράφο”…ευχαριστώ πολύ», της σχολίασε.

screen-10.25.30[08.06.2021]

Πηγή: patrastimes.gr