Ένας χρόνος έχει περάσει περίπου από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε η Έρρικα Πρεζεράκου στις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κύθνο.

Συγκεκριμένα η πρώην αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ έπεσε από σκάφος και η προπέλα της έκοψε το μικρό της δάχτυλο.

Ωστόσο, η Έρρικα Πρεζεράκου, μετά την τραυματική εμπειρία που την «σημάδεψε», πήρε την μεγάλη απόφαση να ξεπεράσει τους φόβους της και να ξαναμπεί σε φουσκωτό.

Η αγαπημένη αθλήτρια έκανε μία μικρή εξόρμηση μέχρι την Τζια, και μοιράστηκε την εμπειρία της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια όπως παραδέχεται μετά το ατύχημα δεν είχε βιώσει το μετατραυματικό στρες με αποτέλεσμα να της αναδυθεί ο φόβος την ώρα που βρισκόταν ήδη στο σκάφος.

«Ηλιόλουστα μου πλάσματα .

Χθες για πρώτη φορά αποφάσισα να ξαναμπώ σε σκάφος μετά το ατύχημα πέρυσι το καλοκαίρι . Πήγαμε μια βόλτα στην Τζία με τον φίλο @konstantinosnir . Μια επιλογή που με έκανε να νοιώθω ασφάλεια .. γιατί γνωριζόμαστε από παιδιά ..και ξέρω ποσό έμπειρος οδηγός είναι .

Κάθισα λοιπόν στο πίσω μέρος του φουσκωτού , ακριβώς μπροστά από τις μηχανές με τις προπέλες . Το σκάφος ξεκίνησε. Είχε κρύο και αρκετό αέρα .. έτσι τύλιξα την snow σαν μωρό με μια πετσέτα και την είχα αγκαλιά γιατί την ένιωσα να κρυώνει . Το σκάφος ξεκίνησε η πορεία σταθερή μα σαν να είχε λίγο κύμα και αρκετό αέρα . (Παλιά αυτό θα μου φαινόταν «υπέροχες συνθήκες»)

Ξαφνικά μου αναδύθηκε ένας φόβος ότι λόγω αέρα θα μου φύγει η snow πίσω και θα πέσει στην θάλασσα και θα την πετσοκόψουν οι προπέλες . Σοκαρίστηκα με την σκέψη μου μιας και συνήθως κάνω πιο αισιόδοξες σκέψεις. Την έσφιξα λοιπόν την snow καλά στην αγκαλιά μου … την κοίταξα στα μάτια και της λέω με συγκίνηση μα και με μια εσωτερική δύναμη “είσαι ασφαλής καρδούλα μου .. δεν θα αφήσω ποτέ ξανά κανέναν και τίποτα να σε πειράξει”.

Και τότε … συνειδητοποίησα … ότι δεν μιλούσα στην snow .. αλλά .. στην μικρή Έρρικα μέσα μου ..που φοβόταν και που ήθελε να νοιώσει προστασία και ασφάλεια .. και καθώς είπα αυτά τα λόγια έτσι αβίαστα, ηρέμησαν κάπως και τα μέσα μου.

Φίλοι μου μετά το ατύχημα δεν είχα μετατραυματικό στρες μα να που την κατάλληλη στιγμή αναδύθηκε ο φόβος .. Δεν γνωρίζω να σας πω αν η σχέση μου με την θάλασσα θα καταφέρει να είναι ποτέ η ίδια όπως παλιά .. όμως την υπόσχεση μου στη μικρή Έρρικα (snow) θα την τηρήσω με ευλάβεια μέχρι να νοιώσει ξανά ασφάλεια ..

“είσαι ασφαλής μικρή μου Έρρικα .. δεν θα αφήσω ποτέ ξανά κανέναν και τίποτα να σε πειράξει” και αυτό είναι υπόσχεση

Σας είπα σήμερα ποσό σας αγάπω!?», έγραψε χαρακτηριστικά η αθλήτρια.

Πηγή: espressonews.gr