Τέλος ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»! Τη λύση την έδωσε η ίδια η δημόσια τηλεόραση, για να μην υπάρχει καμία σκιά πάνω σε μια πολύ επιτυχημένη σειρά!

Aνακοίνωση εξέδωσε, λοιπόν, η ΕΡΤ σχετικά με το καθημερινό τηλεοπτικό σίριαλ στο οποίο παίζει o γνωστός ηθοποιός, σε βάρος του οποίου έχουν γίνει καταγγελίες από τις Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό.

H ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και την οποία παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Ωστόσο, λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η δημόσια τηλεόραση, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ert.gr, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών από χθες δεν μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ αποδίδει τις φημολογίες περί κοψίματος της συγκεκριμένης σειράς ότι έγιναν εκ του πονηρού, λόγω της επιτυχίας που σημειώνει. Στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» εργάζονται πάρα πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι δίνουν καθημερινά όλη τους την ενέργεια για να βγει αυτό το ωραίο και ποιοτικό αποτέλεσμα επί της μικρής οθόνης. Γι’ αυτό και στελέχη της ΕΡΤ διευκρινίζουν σε δημοσιογραφικούς κύκλους πως η ΕΡΤ σέβεται τον μόχθο τους και δεν θα έβαζε ποτέ σε κίνδυνο την επιβίωσή τους μέσα στην οικονομική κρίση και την πανδημία!

Πηγή: espressonews.gr