«Έρωτας είναι θαρρώ ό,τι νιώθω, αγγίζω και ζω» λέει το διαχρονικό άσμα του Γιάννη Πάριου, το οποίο φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στην Εύη Ιωαννίδου και τον γιο του Σάμι Φάις και της Μαρίας Καλάβρια, τον 22χρονο Ινο.

Η πρώην παίκτρια του «Greece’s Next Top Model», η οποία έχει συμμετάσχει και στο reality περιπέτειας του ΑΝΤ1 «Nomads», περνάει τέλεια σε τούτη την καραντίνα, αφού είναι φουλ ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Μπορεί η ίδια σε προηγούμενες σχέσεις της να απέφευγε να δημοσιοποιεί κοινές φωτογραφίες με τους συντρόφους της, ωστόσο στην περίπτωση του Ινο Φάις τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Απόδειξη; Η Εύη έκανε repost στο προφίλ της στο Instagram ένα γλυκό «κλικ» που ανέβασε πρώτος στα δικά του stories ο αγαπημένος της.

Το απολαμβάνει

Οπως φαίνεται στην εικόνα, οι δυο τους είναι αραχτοί στον καναπέ και το μοντέλο ακουμπά το πρόσωπό του στο κεφάλι του Ινο έχοντας τα μάτια του κλειστά. Εκείνος, από τη μεριά του, πόσταρε μια κατακόκκινη καρδιά δίπλα στο όνομα της αγαπημένης του. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή, αφού λίγες ώρες μετά η Εύη ανέβασε κι εκείνη στα Instagram stories της μια άλλη κοινή φωτογραφία τους, την οποία έκανε repost -με τη σειρά του- ο Ινο Φάις.

Με άλλα λόγια, το γνωστό μοντέλο είναι αυτή τη στιγμή… εν δυνάμει νύφη της παλαίμαχης κουκλάρας του μόντελινγκ Μαρίας Καλάβρια.

Πηγή: espressonews.gr