Στις 14 Ιουλίου 2020 η «Εspresso» αποκάλυψε στο πρωτοσέλιδό της ότι η Φαίη Σκορδά βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον δεύτερο γάμο της και να που και η ίδια η λαμπερή παρουσιάστρια το επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς στον κουμπάρο της Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος την είχε παντρέψει με τον Γιώργο Λιάγκα! Εφτασε, λοιπόν, η στιγμή να εξομολογηθεί η Φαίη «Ενώπιος ενωπίω» ότι ο δεσμός της με τον Νίκο Ηλιόπουλο έχει πολύ καλή προοπτική!

Η παρουσιάστρια σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη αναφέρθηκε προχθές για πρώτη φορά ανοιχτά στον νέο της σύντροφο, μη μπορώντας να κρύψει την ευτυχία της.

«Είμαι χαρούμενη. Εκτιμώ πάρα πολύ κάποια πράγματα σε ανθρώπινο επίπεδο. Το καλοκαίρι που ήμασταν στη Χαλκιδική ήρθε για ένα Σαββατοκύριακο ο Νίκος να μας επισκεφθεί και χωρίς να μου το πει πήγε στη θεία μου τη Σοφία να τη δει. Και μου έστειλε μια κοινή τους selfie. Δεν πήγε να ζητήσει το χέρι μου. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και σέβομαι για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ ωραία» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου… αποθέωσε τον Ηλιόπουλο, μια και είχε την ευκαιρία να τον γνωρίσει σε κοινή έξοδό τους με τη Σκορδά: «Μου φάνηκε συγκροτημένος, σοβαρός, με άποψη για τα πράγματα, πετυχημένος, ήρεμη δύναμη και πολύ ωραίος».

Όσον αφορά την προοπτική που μπορεί να έχει η σχέση της, η Φαίη Σκορδά δεν κρύφτηκε: «Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εγώ είμαι έτσι. Αν πατήσει κανείς στο ίντερνετ να δει “σχέσεις Φαίης Σκορδά”, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Πριν ήταν ο Γιώργος, τώρα ο Νίκος. Για να το επιτρέψω αυτό να γίνει, σημαίνει πολλά».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τη ρώτησε αν είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να κάνει ένα τρίτο παιδί. «Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω πώς θα ακουστεί τώρα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης σε αυτή τη φάση. Μέσα μου, για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο θεωρώ ότι δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα να τα φέρω ξανά σε δύσκολη θέση. Θέλω όλα να γίνουν ωραία, χωρίς αναταράξεις για τα παιδιά. Αυτό είναι το νούμερο ένα. Εάν οτιδήποτε γίνει και έρθει δεν θέλω να επηρεάσει τα παιδιά… Δεν μπορώ να μην το έχω άγχος» ανέφερε, αποκαλύπτοντας μάλιστα μπροστά στις κάμερες ότι δεν ήθελε να χωρίσει από τον Λιάγκα!

Πηγή: espressonews.gr