Η Φωτεινή Ντεμίρη παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωϊνό» και εκμυστηρεύτηκε στους παρουσιαστές και το τηλεοπτικό κοινό, ένα δυσάρεστο γεγονός που την σημάδεψε όταν ήταν φοιτήτρια. Η ηθοποιός συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι όταν δούλευε σε ένα γραφείο για να βγάλει λίγα παραπάνω χρήματα, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από το αφεντικό της.

«Έχω βιώσει βία αλλά όχι στο θέατρο. Όταν ήμουν φοιτήτρια ήθελα να μαζέψω κάποια χρήματα για να πάω ταξίδι στο εξωτερικό, χωρίς να το ξέρουν οι δικοί μου, και ήθελα να βρω μια δουλειά για να συμπληρώσω το ποσό και να πάω στη Νέα Υόρκη.

Πήγα σε μια δουλειά και υποτίθεται θα ήμουν βοηθός γραμματέα κάποιου. Ο άνθρωπος αυτός μου την έπεσε πολύ άσχημα σε ένα χώρο απομονωμένο. Έτρεμα σαν το ψάρι. Αυτό έγινε την πρώτη φορά που τον είδα και υποτίθεται με προσέλαβε. Μείναμε όλη τη μέρα μαζί και αργά το απόγευμα αυτός μου την έπεσε. Εγώ φώναζα και του έλεγα ότι ξέρει η συγκάτοικός μου πού είμαι για να τον κάνω να φοβηθεί.

Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία. Δεν είχα ζήσει ξανά κάτι παρόμοιο, ήμουν πολύ προστατευμένη στο σπίτι μου. Εννοείται ότι έφυγα από τη δουλειά. Το είπα στη συγκάτοικό μου και μετά δεν το ανέφερα ξανά γιατί με τάραζε», τόνισε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Ντεμίρη.

Πηγή: espressonews.gr