Η Ιωάννα Ασημακοπούλου πέρα από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και πολύ ωραία γυναίκα αλλά η ομορφιά στην οικογένειά της είναι κληρονομική!

asimakopoulou3711

Η ηθοποιός με αφορμή τα γενέθλια της αδελφής της δημοσίευσε φωτογραφίες τους και όπως θα δείτε πρόκειται για μια κούκλα! Σε συνέντευξή της η ηθοποιός είχε αναφερθεί και στο δώρο που έκανε στον εαυτό της με τη ψυχανάλυση.

asimakopoulou3781

«Έχω κάνει ψυχανάλυση και με ενδιαφέρει πάρα πολύ, διαβάζω, μελετάω πάρα πολύ τη φύση του ανθρώπου μέσα από αυτό. Δεν ανακαλύπτω πράγματα μόνο για τον εαυτό μου, ανακαλύπτω πολλές πράξεις για το πως αντιδρούμε και λειτουργούμε ως άνθρωποι αλλά και την αιτιολόγηση. Και στη δική μας τη δουλειά πρέπει να αναλύουμε συνέχεια ανθρώπους να παρατηρούμε, είναι βασικό μέρος της δουλειάς.

Photo shared by Ioanna Asimakopoulou on March 05 2022 tagging @asimakopouloutonia. 1

Μέσα από τη τέχνη που και αυτή λειτουργεί πάρα πολύ θεραπευτικά, νομίζω ότι μαθαίνεις να αγαπάς τα κομμάτια σου. Είναι πολύ όμορφο αυτό, γιατί είσαι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος, έτσι έχεις μεγαλώσει και το πιο όμορφο πράγμα είναι να μάθεις να αγαπάς αυτό που είσαι. Νομίζω ότι αυτό σε μαθαίνουν και οι δύο οι διαδικασίες».

Photo by Tonia Asimakopoulou on July 29 2020 Photo shared by Ioanna Asimakopoulou on March 05 2022 tagging @asimakopouloutonia

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr