Η Ιωάννα Λίλη πόζαρε σέξι και στη συνέχεια δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram κολάζοντας Μεγάλη Εβδομάδα τους θαυμαστές της. Σύζυγος και μητέρα αλλά και μία πολύ σέξι παρουσία!

«Βρισκόμαστε στο μέσον της Μεγ.Εβδομάδας, στη Μεγ.Τετάρτη και στην Εκκλησία μας, τελείται το τροπάριο του Μυστικού Δείπνου. Άλλες 4 ημέρες κι έρχεται το Άγιο Πάσχα.

Καλημέρα σε όλους, να έχετε μια όμορφη-ευλογημένη μέρα. Θεία Φώτιση, γεμάτη Αγάπη, Καλοσύνη, Υπομονή, μια καλή κουβέντα, ένα Χαμόγελο», έγραψε στη λεζάντα με τις φωτογραφίες που πόσταρε.

Στο παρελθόν αναφερόμενη στη γνωριμία της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη είχε αποκαλύψει: «Η αρχή της γνωριμίας μας με τον Θοδωρή μοιάζει με σίκουελ ταινίας. Για μια βδομάδα μιλούσαμε μόνο στο τηλέφωνο, χωρίς να έχουμε βρεθεί. Η γνωριμία έγινε μέσω του μάνατζερ του άντρα μου, όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.

Βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί και μου λέει “σε παίρνει τηλέφωνο ο Ζαγοράκης, γιατί δεν το σηκώνεις;”. Και εγώ είπα “δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, τον θαυμάζω για αυτό που πρόσφερε στην Ελλάδα», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr