Φαίνεται πως το κεφάλαιο «Γιάννης Σιδεράκης» δεν είχε κλείσει ακόμη οριστικά για την Ιωάννα Τούνη. Απόδειξη;

Ο πρώην σύντροφος της εκρηκτικής influencer από τη Θεσσαλονίκη βρήκε… χαραμάδα και μπήκε πάλι στην προσωπική της ζωή, διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία από εκείνη.

Και η Ιωάννα αποφάσισε να του τη δώσει, αρχίζοντας έτσι το… part 2 του ειδυλλίου τους. Ήταν στις αρχές του προηγούμενου μήνα όταν η καλλονή, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσω του «My Style Rocks», ταξίδεψε στη Σέριφο, όπου διατηρεί μαγαζί ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής. Τότε, όμως, κανείς δεν συνέδεσε μαζί του την επίσκεψη της Ιωάννας στο νησί.

Όλοι θεώρησαν πως επρόκειτο για ακόμη έναν ελληνικό προορισμό μέσα στους πολλούς που επισκέφθηκε το φετινό καλοκαίρι κάνοντας τις διακοπές της. Άλλωστε, η ίδια είχε αποκαλύψει μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Χρήστο Τσεβρεντζή λόγω του «ροζ» βίντεο από το παρελθόν της που είδε το φως της δημοσιότητας. «Μα δεν τελειώνουν, οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουν» λέει ένα πασίγνωστο τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου, το οποίο φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα στους δύο πρώην που τα ξαναβρήκαν. Φυσικά, δεν έχουν γίνει ακόμη επίσημες αποκαλύψεις, αλλά, καθώς φαίνεται, δεν θα αργήσει κι αυτό.

«Μη μου κρατάτε κακία»

Η Τούνη, εξάλλου, παραδέχτηκε πριν από μερικές ημέρες μέσα από τα social media πως βρίσκεται ξανά σε σχέση. «Ισχύει, έχω σχέση! Με όλα όσα έχουν συμβεί στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες, νιώθω πως δεν θέλω να σας πω – δείξω κάτι παραπάνω. Μη μου κρατάτε κακία. Πάντως, είμαι πολύ καλά! Φτύστε με να μην το ματιάσουμε, παιδάκια» είχε γράψει σε story της στο Instagram.

Η ίδια, ωστόσο, ανεβάζει στον λογαριασμό της σχεδόν κάθε μέρα βιντεάκια και φωτογραφίες με τον σκύλο του συντρόφου της, στον οποίο έχουν και οι δύο τεράστια αδυναμία, κάτι που -αν μη τι άλλο- πρόδωσε το γεγονός ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί.

Πηγή: espressonews.gr