Προσπαθεί να πείσει τον πατέρα της να αποδεχθεί την ήττα στις εκλογές

Την ώρα που ο πατέρας της Ντόναλντ Τραμπ αρνείται να πετάξει λευκή πετσέτα, η Ιβάνκα Τραμπ τον ωθεί στο παρασκήνιο να αποδεχτεί την ήττα του στις προεδρικές εκλογές, καθώς, όπως υποστηρίζει βρετανική εφημερίδα, έχει τη δική της ατζέντα. Φαίνεται ότι η κόρη του εν ενεργεία Αμερικανού προέδρου έχει βάλει στο μάτι την προεδρία και σκέφτεται να τη διεκδικήσει στις επόμενες εκλογές, του 2024.

Πηγή της «Daily Mail» υποστηρίζει ότι η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να πείσει τον πατέρα της να ενεργήσει θεσμικά και να αναγνωρίσει τη νίκη του Τζο Μπάιντεν για να μην πληγεί η δική της προοπτική να γίνει η πρώτη γυναίκα Αμερικανίδα πρόεδρος. «Η Ιβάνκα έχει τη δική της ατζέντα» αναφέρει ο πληροφοριοδότης της βρετανικής εφημερίδας, προσθέτοντας ότι η 39χρονη «έχει βάλει στο μάτι το τραπέζι του Οβάλ Γραφείου», όπου κάθονται οι πρόεδροι των ΗΠΑ, «από την πρώτη ημέρα» που μπήκε στον Λευκό Οίκο.

Ξέσπασμα

«Δεν πρόκειται να κάψει καμία γέφυρα (συνεργασίας) μιλώντας με αγένεια, όπως ο Ντον Τζούνιορ (σ.σ.: ο αδερφός της), που συνεχίζει να ξεσπάει στο twitter» υποστήριξε. Σημείωσε δε ότι «οτιδήποτε κάνει» η Ιβάνκα «το έχει υπολογίσει και σκεφτεί καλά, διότι βλέπει τη μεγάλη εικόνα» για την υλοποίηση του ονείρου της να αναλάβει την ηγεσία των ΗΠΑ. Αντίθετα από τον αδερφό της Ντόλαντ (Ντον) Τραμπ Τζούνιορ, ο οποίος επίσης να ενδιαφέρεται για την προεδρία, η Ιβάνκα φέρεται ότι έχει τη στήριξη του πατέρα της, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει ότι η κόρη του «είναι γεννημένη χαρισματική ηγέτιδα, όπως εκείνος, και ο κόσμος την αγαπάει».

H Mελάνια έπαθε… Τραμπ

Στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ στέκεται η Μελάνια, στη μάχη που δίνει ο σύζυγός της να παραμείνει στον Λευκό Οίκο. Ακολουθώντας το παράδειγμα του άντρα της που δεν αναγνωρίζει ως εκλεγμένο πρόεδρο τον Τζο Μπάιντεν, η εν ενεργεία πρώτη κυρία των ΗΠΑ αρνείται να συγχαρεί τη νέα πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν.

Όπως σχολιάζουν αμερικανικές εφημερίδες, η Μελάνια Τραμπ αποφάσισε να δώσει νέα διάσταση στη μάχη του Ντόναλντ Τραμπ για τη διαδοχή στο Οβάλ Γραφείο, όπου κάθονται οι πρόεδροι των ΗΠΑ, επεκτείνοντας τις «εχθροπραξίες» και στην Ανατολική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, όπου βρίσκεται το «στρατηγείο» των πρώτων κυριών. Έτσι, παίρνοντας παράδειγμα από τη στάση του συζύγου της που δεν θέλει καν να ακούει για αναγνώριση της ήττας του από τον Μπάιντεν, η Μελάνια αρνείται όχι μόνο να συναντήσει τη σύζυγο του Τζο Μπάιντεν, Τζιλ, αλλά και να της τηλεφωνήσει για να της δώσει συγχαρητήρια, καθώς θα γίνει η επόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Πηγή: espressonews.gr