Ποιο «Bachelor», ποιο «Game of Love», ποιο «Power of Love» και πάει λέγοντας; Εδώ έρχεται στη μικρή οθόνη, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το πιο άγριο ερωτικό ριάλιτι, με ζευγάρια έτοιμα για όλα, αποκλεισμένα σε ένα εξωτικό νησί!

H… χάρη του ξενόφερτου «Love Island» έρχεται και στην Ελλάδα, με τον Σκάι (λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή;) να είναι η χαρά του οφθαλμόλουτρου, της κλειδαρότρυπας και του… μπανιστιρτζή τηλεθεατή!

Για όσους δεν γνωρίζουν, στη βρετανική βερσιόν, για παράδειγμα, του ριάλιτι έχει πέσει μέχρι και σεξ ανάμεσα σε παίκτες, ενώ τα πλάνα με καυτές παίκτριες να περιφέρονται γυμνόστηθες πάνε κι έρχονται! Για να προχωρήσει κάθε παίκτης και κάθε παίκτρια στο παιχνίδι είναι αναγκαίο κάθε εβδομάδα να έχει βρει το ταίρι του. Αντιθέτως, όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι αποχωρούν από το νησί… των οργίων!

Το ριάλιτι προορίζεται για την prime time ζώνη, αν και κάτι μας λέει ότι το ΕΣΡ θα το πάει από τις 23.00 και μετά…

Η είδηση που έσκασε κάπως… απότομα, πάντως, είναι το όνομα της παρουσιάστριας ή, τουλάχιστον, αυτής που θέλουν στο κανάλι για οικοδέσποινα του σκληρού ριάλιτι! Και αυτή δεν είναι άλλη από τη Ζόζεφιν, που μάλλον θα πρέπει να το… ξανασκεφτεί, αν δεν θέλει να συνδυάσει το όνομά της με ένα ριάλιτι όπου τα βογκητά ηδονής θα πάνε σύννεφο!

Αξίζει να τονίσουμε ότι τα γυρίσματα του «Love Island» είναι προγραμματισμένα για το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ τρία είναι τα επικρατέστερα μέρη για να πραγματοποιηθούν: Μάλτα, Νότια Αφρική και Κανάρια Νησιά!

Πάντως το 2018 το «Game of Love», ένα άλλο ερωτικό παιχνίδι, με παρουσιαστή τον φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, με τα ζευγάρια σχεδόν να ανταλλάσσουν συντρόφους σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Ναύπλιο, είχε κάνει το ΕΣΡ να μοιράζει πρόστιμα και οι καταγγελίες να πέφτουν βροχή από τους τηλεθεατές.

Πηγή: espressonews.gr