Το εορταστικό επεισόδιο με guest star τη Γαρμπή «καθάρισε» με πρωτιά (23%) στην τηλεθέαση.

Το βράδυ της αλλαγής του χρόνου η «Μουρμούρα» στέφθηκε «βασίλισσα» της τηλεθέασης. Το special εορταστικό επεισόδιο της μακροβιότερης κωμικής σειράς στην ελληνική τηλεόραση, με τη συμμετοχή της Καίτης Γαρμπή σε ρόλο guest star, αγκαλιάστηκε θερμά από το τηλεοπτικό κοινό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η απόδειξη γι’ αυτό είναι φυσικά τα νούμερα τηλεθέασης, που κατέγραψαν πρωτιά!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το σίριαλ του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» σημείωσε 25,8% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και 23% στο γενικό σύνολο. Η δεύτερη επιλογή του κοινού ήταν η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», στον Σκάι, με κεντρικό καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Αργυρό και φίλους του, όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Πίτσα Παπαδοπούλου. Η μουσική εκπομπή έκανε 19,5% στο δυναμικό κοινό και 20% στο γενικό σύνολο τηλεθεατών.

Τρίτο (και καταϊδρωμένο!) τερμάτισε το Mega με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά σε μία (μάλλον όχι και τόσο επιτυχημένη) απόπειρα να αναβιώσουν την αίγλη του κοινού τηλεοπτικού παρελθόντος τους. Το πρόγραμμα έκανε 17,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο γενικό σύνολο έπεσε ακόμη χαμηλότερα καταγράφοντας ποσοστό τηλεθέασης 15%.
Τέλος, η ΕΡΤ κατά τη σύνδεσή της με τον Δήμο Αθηναίων για την αλλαγή του χρόνου έκανε 7,5% στο γενικό σύνολο και 7,2% στο δυναμικό κοινό.

Πηγή: espressonews.gr