Ο Στέφανος Κορκολής και η Κάρμεν Ρουγγέρη βρέθηκαν στο «Σημείο Συνάντησης» και συνομίλησαν για τις μάχες που έδωσαν με τον καρκίνο. Ο συνθέτης μεταξύ άλλων, μίλησε για τη διαρκή μάχη που δίνει με τον καρκίνο τονίζοντας ότι δεν τελειώνει ποτέ. Στη συνέχεια η αγαπημένη συγγραφέας και ηθοποιός ανέφερε, πως κατά τύχη εκείνη ανακάλυψε πως κάτι ύποπτο συμβαίνει και θεωρεί ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

«Σε μένα έρχεται και φεύγει. Είναι μία διαρκής μάχη. Το βασικό είναι ότι πρέπει να μάθουμε όλοι μας να κάνουμε προληπτικό έλεγχο. Μπορείς να σωθείς, να προλάβεις. Είναι μία αρρώστια που χτυπά ανεξαιρέτως. Δεν πρέπει να κατεβάσεις τα χέρια και να το δέχεσαι. Εγώ το πολεμάω», είπε ο Στέφανος Κορκολής.

Στη συνέχεια η Κάρμεν Ρουγγέρη εξομολογήθηκε: «Εγώ είμαι της πρόληψης και έκανα μία μαστογραφία. Δεν με πήραν στο τηλέφωνο να μου πουν τι συμβαίνει. Μία μέρα τυχαία πήγα να την πάρω και έγραφε μέσα ότι οπωσδήποτε πρέπει να γίνει εγχείρηση για να ελεγχθεί κάτι ύποπτο που βρήκαν. Και πραγματικά το έκανα, ήταν σαν τη μύτη της καρφίτσας, ήταν κακό, ήταν καρκίνος. Το προλάβαμε και ήταν όλα καλά. Η γιατρός μου είπε κάθε 6 μήνες να κάνω εξετάσεις».

Πηγή: espressonews.gr