Μια ανατρεπτική εμφάνιση έκανε στην σκηνή του «J2US» η Κατερίνα Καινούριου. Η παρουσιάστρια επέλεξε να τραγουδήσει το «Κοκορίκο». Στη συνέχεια, μετά το τέλος της ερμηνείας της η ίδια θέλησε να ενημερώσει κριτές και τηλεοπτικό κοινό πως η επιλογή της για το συγκεκριμένο κομμάτι δεν ήταν τυχαία, καθώς στο παρελθόν είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού για τον τρόπο που μιλάει.

Η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούριου για ότι είχε βιώσει στη παιδική της ηλικία, έκαναν τον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπανώτα να την σχολιάσει αρνητικά λέγοντας πως «είναι βλάσφημο να λέμε για τέτοιου είδους προβλήματα και να κλαιγόμαστε όταν υπάρχουν παιδάκια με καρκίνο και κόσμος με σοβαρά προβλήματα υγείας». Οι δηλώσεις αυτές δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστη την παρουσιάστρια, με εκείνη να δίνει την δική της απάντηση στον δημοσιογράφο.

«Δεν κλάφτηκα. Προς Θεού, ήταν μια ψυχαγωγική εκπομπή και επιλέξαμε ένα τραγούδι με χιουμοριστικό χαρακτήρα. Το να συγκρίνεις αυτό που έκανα εγώ με παιδιά που έχουν καρκίνο αυτό είναι βλάσφημο όχι αυτό που έκανα εγώ… Γιατί το πήγατε εκεί; Δημήτρη ντροπή… Πραγματικά δεν πρέπει να τα μπλέκουμε αυτά τα δυο θέματα».

Πηγή: espressonews.gr