Κρατάει χρόνια αυτή η φιλία. Ο λόγος για τη μοναδική Κατερίνα Στανίση και την αειθαλή Μπέσσυ Αργυράκη, οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους έπειτα από πολλά χρόνια, σε μια συνεργασία που θυμίζει… παλιά Νεράιδα.

Οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες του ελληνικού τραγουδιού αποφάσισαν έπειτα από 30 ολόκληρα να χρόνια να βρεθούν και πάλι μαζί στην πίστα, θυμίζοντας στις νεότερες γενιές τι σημαίνει πραγματική διασκέδαση. Σε ένα από τα πιο in μαγαζιά της παραλιακής οι δύο τραγουδίστριες θα θυμηθούν τα παλιά, θα κάνουν ντουέτα, ενώ αμέσως μετά το Πάσχα το σχήμα θα οργώσει όλη την Ελλάδα.

«Ήταν μια αυθόρμητη απόφαση που πήραμε από κοινού με την Κατερίνα. Καθώς πίναμε το καφεδάκι μας και ενώ η πρόταση μας είχε γίνει, λέμε “δεν το κάνουμε το εγχείρημα;”. Κι έτσι θα μας δείτε και αυτό το Σάββατο αλλά και σε μια σειρά από κοινές εμφανίσεις που έχουμε προσκληθεί να κάνουμε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

facebook 1646899464988 690759701359979094131968

Είναι μια πολύ δύσκολη εποχή με όσα συμβαίνουν, όμως εμείς πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας και να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να του δώσουμε χαρά» λέει στην «Espresso» η Μπέσσυ Αργυράκη φανερά ευτυχισμένη για τη συνεργασία αυτή, ενώ η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση θέλησε να μας θυμίσει τις εποχές εκείνες που οι δυο τους είχαν εμφανιστεί στη Νεράιδα έχοντας ουρές από κόσμο έξω από το θρυλικό νυχτερινό κέντρο. «Πρωτοσυνεργαστήκαμε με την Μπέσσυ στη Νεράιδα. Τότε που τα μπουζούκια δούλευαν εφτά μέρες την εβδομάδα. Είχαμε ένα κοινό καμαρίνι και γενικά μοιραζόμασταν τα πάντα.

Πάντα υποκλινόμουν στο ταλέντο της Μπέσσυς, αλλά και στη σπουδαία προσωπικότητα που έχει. Δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει τα δεκάδες βραβεία που έχει φέρει από διαγωνισμούς του εξωτερικού. Όμως εγώ την αγαπάω γιατί είναι απίστευτα αυθόρμητος άνθρωπος, όπως είμαι κι εγώ. Άλλωστε, αν δεν ταιριάζαμε, δεν θα συμπεθεριάζαμε, που λέει και η λαϊκή ρήση» λέει στην «Espresso» η Κατερίνα Στανίση, η οποία, όπως τονίζει, πάντα πίστευε πως ένα τέτοιο σχήμα μπορεί να οργώσει όλη την Ελλάδα!

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr