Λευτέρης Πανταζής και Θέμης Αδαμαντίδης τα… σπάνε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο North Live Stage.

Έτσι, η Κόνι Μεταξά δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο πατέρας της! Δεν ήταν όμως μόνη, μια και στο πλευρό της είχε και τον σύντροφό της Μάριο Καπότση! Μάλιστα, ήταν τέτοια η χαρά του Λε-Πα, που αφιέρωσε στην Κόνι την επιτυχία του «Πόσο μου λείπεις πόσο», αλλάζοντας όμως τον στίχο σε «Πόσο μου έλειπες πόσο, να βγάλω να πληρώσω τα χρέη της καρδιάς, αφού τώρα πια με αγαπάς»!

Εκείνη τη στιγμή, μπαμπάς και κόρη ξέσπασαν σε κλάματα, με τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή να μην μπορεί να συνεχίσει το τραγούδι από το δάκρυ που έριχνε, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των θαμώνων του κέντρου!

Στη συνέχεια, και αφού ο Λευτέρης συνήλθε από το κλάμα, της έδωσε το μικρόφωνο, εκείνη είπε τη νέα της επιτυχία «Αμάν» και έγινε χαμός! Και ο γαμπρός όμως δεν έμεινε χωρίς αφιέρωση, μια και ο Πανταζής κοιτώντας τον άρχισε να τραγουδά «Το ωραιότερο πλάσμα για εσένα είναι η Κόνι»!

9653 MARIOS KAPOTSIS KONI METAXA LEFTERIS PANTAZIS TZON VOTSARIS 28112021 9656 MARIOS KAPOTSIS KONI METAXA LEFTERIS PANTAZIS TZON VOTSARIS 28112021

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr