Όσοι αγαπούν τη μόδα, εκτός από τις εβδομάδες μόδας κάθε χρόνο περιμένουν να δουν τις εμφανίσεις των σταρ στο Met Gala. Η φετινή διοργάνωση δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αφού κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα όλων, με πολλές διάσημες να φορούν δημιουργίες που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες. Μία από αυτές ήταν σίγουρα και της Kim Kardashian, η οποία μάλλον πήρε το βραβείο της πιο περίεργης εμφάνισης στην ιστορία των Met Gala – όπου ομολογουμένως έχουμε δει πολλά περίεργα.

Η Kim φόρεσε Balenciaga από την κορυφή μέχρι τα νύχια, κυριολεκτικά, αφού η δημιουργία κάλυπτε και το πρόσωπό της, αφήνοντας εκτός μόνο τα μαλλιά της. Όταν πρόκειται για μία Kardashian όμως, τα μαλλιά δεν θα μπορούσαν να είναι απλά.


Dimitrios Kambouris/Getty Images

Στην προκειμένη περίπτωση, η Kim εμφανίστηκε με μία κοτσίδα που ξεπερνούσε τα 190 εκατοστά και το κόστος της έφτανε τα $10K (δηλαδή περίπου 8,500 ευρώ).

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο διάσημος hairstylist που επιμελήθηκε το χτένισμα της Kim, Chris Appleton μέσα από τα stories του στο instagram.

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε η Kim θα φορούσε φθηνά extensions, αλλά το συγκεκριμένο κόστος φτάνει αυτό ενός αυτοκινήτου, με τη λέξη υπερβολή να είναι η πρώτη που μας έρχεται στο νου.

Πηγή: patrastimes.gr