Λάμψη, φλας, εστεμμένες και άρωμα από… «Γη της ελιάς»! Αυτό ήταν το μενού των πανελλήνιων καλλιστείων «Ελληνικά Καλλιστεία» και «Ελληνική Ομορφιά», που διοργανώθηκαν με επιτυχία από τον Νίκο Μπάμπαλη στο Bolivar beach bar στον Αλιμο, με τις διαγωνιζόμενες να κλέβουν την παράσταση με τα αέρινα φορέματα με αρχαιοελληνικό στιλ από τον οίκο Damiano Milano, που σχεδιάστηκαν ειδικά για τον διαγωνισμό, αλλά και με τα μαγιό της Bluepoint, που αναδείκνυαν τα κάλλη τους!

kalistia
Ιζαμπέλα Φούλοπ, Νίκος Αναδιώτης και Νίκος Μπάμπαλης

Ο φιλόξενος και καλοκαιρινός χώρος του Bolivar έδεσε υπέροχα με το θέαμα των πανέμορφων κοριτσιών, με την κριτική επιτροπή, που απαρτιζόταν από την Αγγελική Ηλιάδη, την Μπέσσυ Αργυράκη, τον σχεδιαστή Damiano Milano, τη σχεδιάστρια των μαγιό Bluepoint, τη Μαρίνα Παπαδοπούλου του Top Class International και τον επιχειρηματία Ακη Χατζηαντωνίου, να έχει δύσκολο έργο! Από τη λάμψη των κοριτσιών έκλεψε και η Ιζαμπέλα Φούλοπ, που πρωταγωνιστεί στη «Γη της ελιάς», με την ηθοποιό να παρουσιάζει τα καλλιστεία μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη και να κλέβει την παράσταση.

kalistia1
Αγγελική Ηλιάδη

Στο υπερθέαμα της βραδιάς έδωσαν επιπλέον εορταστικό τόνο οι ερμηνείες των Αγγελικής Ηλιάδη,(που έκανε αλλαγή στο πρόγραμμά της ειδικά για τα καλλιστεία και για να επισφραγίσει την πολυετή φιλία της με τον Νίκο Μπάμπαλη), Αννας Μαρίας Ντεληγιώργη, και Ανχελίτα, με την τελευταία να ξεσηκώνει τους παρευρισκομένους με τη σέξι εμφάνισή της και το μπρίο της. Οσο για τις μεγάλες νικήτριες; «Star Ελληνικά Καλλιστεία» στέφθηκε η Κωνσταντίνα Ταχούλα, «Star Ελληνική Ομορφιά» η Μαρία Καραϊσκάκη, «Miss Ελληνική Ομορφιά» η Αννα Μαρία Μανούρα και «Miss Ελληνικά Καλλιστεία» η Αλεξάνδρα Χατζηστεργίου.

kalistia kentrikiES
Οι εστεμμένες με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Νίκο Μπάμπαλη

Οι νικήτριες, όμως, από τον διαγωνισμό δεν έφυγαν μόνο με τα στέμματα και τις κορδέλες, μια και στις δύο πρώτες δόθηκαν δύο δωρεάν υποτροφίες για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, δύο εστεμμένες θα κάνουν τις διακοπές τους χάρη στο Manessis Travel σε Κρήτη και Χαλκιδική, ενώ οι εταιρίες Guy Laroche, G+V Design και KYANA έδωσαν δώρα σε όλες τις διαγωνιζόμενες και τους εκλεκτούς καλεσμένους του διαγωνισμού ομορφιάς.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr