Η Λένα Παπαληγούρα βγήκε λίγο ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πήγε στην παιδική χαρά με τους γιους της.

lena papaligoura 4

Αμακιγιάριστη, ντυμένη σπορ έπαιξε με τους γιους της και έγινε για λίγο και εκείνη μικρό παιδί. «Ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ. Έλεγα πάντα ότι οι γάμοι κι όλα αυτά, δεν είναι τίποτα. Τώρα όμως, όχι μόνον θέλω γάμο, αλλά και με παπά, όλα κανονικά.

lena papaligoura 5

Κάπου έγραψαν, και πέθανα στο γέλιο, ότι “η Παπαληγούρα παντρεύεται με παπά και κουμπάρα την Παππά”. Η Ιωάννα μου γνώρισε τον Άκη, που είχε έρθει να δει παράσταση. Ναι, όταν συνάντησα τον Άκη αισθάνθηκα ότι αυτό είναι κάτι άλλο. Ένιωσα πολύ οικεία, αμέσως.

lena papaligoura 3

Είμαι του μεγάλου έρωτα, και μόνον. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Αν και είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, έχω μια τάση προς την απαισιοδοξία και τη ματαιότητα, και νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να το αντιμετωπίσεις, είναι οι σχέσεις, το να μοιράζεσαι τη ζωή», είχε πει σε συνέντευξή της στο bovary.gr στο παρελθόν.lena papaligoura 2 lena papaligoura 1 lena papaligoura 9

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr