«Δεν αφιερώνω πολύ χρόνο στην περιποίηση του δέρματος διότι συνήθως βιάζομαι να πάω στο κρεβάτι για να κάνω έρωτα ή να διαβάσω» δήλωσε η Λορίν Χάτον, η οποία στα 78 της απέδειξε για ποιον λόγο την αποκαλούν σούπερ μόντελ, ποζάροντας γυμνόστηθη στο εξώφυλλο του «Harper’s Bazaar».

Με πλατύ χαμόγελο που αναδείκνυε το κενό στα δόντια της -την «ατέλεια», όπως της έλεγαν πολλοί φωτογράφοι, την οποία η ίδια επέβαλε στον χώρο της μόδας ως σήμα κατατεθέν της- η Χάτον πόζαρε με αυτοπεποίθηση, σίγουρη ότι οι ρυτίδες του προσώπου της δεν αφαιρούσαν τίποτα από τη γοητεία των 78 ετών της.

f7 2

Απαστράπτουσα, σταύρωσε τα χέρια της στο στήθος της κρύβοντας τη γύμνια της, αλλά και τονίζοντας ταυτόχρονα τη γενναιοδωρία με την οποία την έχει προικίσει η φύση.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει την εντυπωσιακή φωτογράφιση η Χάτον εξήγησε πόσο μεγάλη σημασία δίνει στη φυσική ομορφιά. Αφού ανέφερε ότι δεν χάνει τον χρόνο της βάζοντας τη μία ενυδατική κρέμα πάνω από την άλλη στο πρόσωπό της, τόνισε ότι προτιμά να τον αφιερώνει στο σεξ και το διάβασμα βιβλίων.

Όπως είπε, προτιμά να πλένει το πρόσωπό της με σαπούνι και να το αλείφει με αλόη από φρεσκοκομμένο φύλλο του φυτού.

Επίσης δήλωσε πολύ επιφυλακτική με τις αισθητικές επεμβάσεις, διότι πολλοί άλλοι συνήθως το παρακάνουν, με αποτέλεσμα να παραμορφώνονται.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr