Η Μαίρη Μπάρκουλη το βράδυ της Τρίτης αποκάλυψε πως εισήχθη στο νοσοκομείο και ζήτησε από τον κόσμο να της στείλει την αγάπη του.

Τι της συνέβη;

Η Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για την κατάσταση της υγείας της χήρας του Ανδρέα Μπάρκουλη.

«Έκανε μια εξέταση γιατί είχε κάτι ταχυπαλμίες και βρέθηκε πως έχει βουλωμένες δύο αρτηρίες και γι’αυτό θα κάνουμε στεντ στο Ιπποκράτειο. Οι γιατροί εκεί είναι πολύ καλοί και είναι όλοι γνωστοί μας και θα τη κάνουν καλά. Είμαστε βέβαια από το πρωί και ταλαιπωρούμαστε και φοβότανε αλλά είμαστε τώρα σε καλά χέρια».

Η Μαίρη Μπάρκουλη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας της.

«Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει πολύ και περνάει όσα έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Είχα πολλές συστολές στην καρδιά, πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι λίγο πριν από το έμφραγμα. Ανακαλύψαμε ότι έχω Χασιμότο. Μου είπαν να σταματήσω, να μην περπατάω καθόλου. Υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει και να πάθω έμφραγμα, οπότε μπήκα μέσα για χειρουργείο για να μου βάλουν στέντ. Όλα αυτά είναι από το στρες και τη στεναχώρια».

Όσο για το πώς είναι ο γιος της είπε: «Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει. Του έχω απαγορεύσει να έρθει. Εγώ δεν θέλω να τον πληγώσω γι’αυτό δεν ήθελα να έρθει. Έβλεπε τον πατέρα του στα κρεβάτια, οπότε ήθελα να το περάσει πιο ανώδυνα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr