Στα λευκά και στα γαλάζια, η βάφτιση του Γιώργου τους! Ιδιαίτερα ξεχωριστό ήταν για τη Μαντώ Γαστεράτου και τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη το Σάββατο που μας πέρασε, καθώς βάπτισαν τον γιο τους και του έδωσαν το όνομα Γιώργος, από τον πεθερό της παρουσιάστριας.

Η Μαντώ Γαστεράτου είχε παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Ανάβυσσο τον σύντροφό της Νίκο και την ευτυχία τους συμπλήρωσε ο ερχομός του μπέμπη τους.
Όπως ήταν φυσικό, η βάφτισή του ήταν παραμυθένια, καθώς όλα ήταν στολισμένα με φαντασία, ενώ η μητέρα έλαμπε στο λευκό της φόρεμα.

Με την πανδημία του κορονοϊού να πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη, η βάφτιση του πιτσιρικά έγινε με όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, και το μυστήριο πραγματοποιήθηκε παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών. Νονά του μικρού Γιώργου έγινε η καλή φίλη της ραδιοφωνικής παραγωγού Μπάγια Αντωνοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες από το μυστήριο, εκφράζοντας τη χαρά της. Η πανέμορφη μαμά, με καταγωγή από τη Νίκαια, φοίτησε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Μεθοδολογία της Ιστορίας και Θεωρίας των Επιστημών και το 2010, που κέρδισε τον τίτλο της «Miss Hellas» στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, είδε την επαγγελματική της καριέρα να αλλάζει όταν πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό σποτ της Cosmote, έκτοτε τη φώναζαν στον δρόμο «αμαζόνα μου».

Μετά δούλεψε στο MAD και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ενώ πήρε μέρος και στο «Nomads». O γάμος και το παιδί ολοκλήρωσαν τη γλυκιά Διαμάντω (όπως είναι το βαφτιστικό της), η οποία πλέον σκέφτεται πρώτα από όλα την οικογένειά της.

Πηγή: espressonews.gr