Η Μαρία Ηλιάκη διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της.

Η παρουσιάστρια έγινε μαμά, είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Στέλιου Μανουσάκη και επανήλθε στην τηλεόραση. Η μητρότητα είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσε να της δώσει η ζωή και την απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο. Σήμερα η κόρη της έγινε πέντε μηνών και εκείνη δημοσίευσε φωτογραφία τους στο instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Πέντε μήνες μαζί και νομίζω πως θα σκάσω από αγάπη…». 

Διαβάστε επίσης: Μαρία Ηλιάκη – Η δύσκολη εγκυμοσύνη και η μετακόμιση στην Ελλάδα με το σύντροφο και τη κόρη τους

Πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τη ζωή της σήμερα. «Το συζητούσαμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Δεν είναι για πολύ αυτές οι χώρες. Εμείς λέγαμε ότι θα κατηφορίσουμε με τον Στέλιο στην Ελλάδα, δεν μας σήκωνε πολύ το κλίμα εκεί. Και έγινε! Πολύ η εγκυμοσύνη ήταν… Εγώ την κατάλαβα, εννέα μήνες τον εμετό που έκανα δεν τον έχει κάνει άλλη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, είχαμε και lockdown δεν μπορούσα να το πω σε άνθρωπο. Στους πρώτους τέσσερις μήνες ήμουν Ελλάδα μόνη μου, επειδή δεν μπορούσα να ταξιδέψω, ήταν hardcore.

Ήμουν πολύ cool στην εγκυμοσύνη, είχα άγνοια κινδύνου. Τόσο cool που στον πρώτο υπέρηχο, κοίταζα σαν χαμένη την οθόνη. Ο Στέλιος απόρησε μαζί μου! Δεν αισθανόμουν ψυχικά αυτά που έχω ακούσει από άλλες μητέρες. Έπαθα όμως όλα τα σύνδρομα που σε πιάνουν στην εγκυμοσύνη. Μόλις γεννήθηκε αυτό το πλασματάκι και το κράτησα στην αγκαλιά μου, συνειδητοποίησα ότι έγινα μαμά και συγκινήθηκα πολύ».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr