Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Η Μαρία Κορινθίου, έγινε ευρύτερα γνωστή από το ντεμπούτο της στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Κρυφά μονοπάτια». Η πληθωρική ηθοποιός, είναι πολύ δραστήρια και εκτός από την υποκριτική, ασχολείται με τη δική της σειρά γυναικείων ρούχων, με την επωνυμία «Maria Korinthiou Collection» σε συνεργασία με την εταιρία «Parizianista», την οποία ξεκίνησε το 2018 και το 2019, εκδόθηκε το πρώτο της παιδικό βιβλίο, με τίτλο «Η Παραμυθοποιός». Στην εικονογράφηση του συμμετείχε και η κόρη της, Ισμήνη Αϊβάζη.

Τον ερχόμενο χειμώνα θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε σε ένα συγκλονιστικό μονόλογο της παράστασης «Jordan», τον οποίο σκηνοθετεί ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης.

Καλεσμένη βρέθηκε στην εκπομπή «Μini Καύσωνας» και μίλησε για την πορεία της ζωής της σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ανέφερε πως ενώ ξεκίνησε στην Ελλάδα ως ραδιοφωνικός παραγωγός, την κέρδισε η υποκριτική, ωστόσο, υπήρχαν δυσκολίες σε αυτόν τον τομέα όσο αναφορά την εξωτερική της εμφάνιση.

«Επιστρέφοντας από την Αμερική δέχθηκα πολλά. Από το ότι δεν θα κάνω καριέρα γιατί δεν κάνω αυτό, μες στη μούρη μου να το πω λαϊκά, μέχρι τα κιλά μου. Δεν με ενοχλεί πια το μπούλινγκ για την εικόνα μου».

Πηγή: espressonews.gr