Για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό που τελικά της προκάλεσε πνευμονία, μίλησε η δημοσιογράφος Μάριον Μιχελιδάκη σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Happy Day».

«Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Το περνούσα στο σπίτι, ήμουν ψύχραιμη, με ήπια συμπτώματα. Δευτέρα και Παρασκευή έκανα τεστ και ήταν αρνητικά. Την Κυριακή ένιωσα ένα μικρό πονόλαιμο. Τη Δευτέρα ξύπνησα πολύ πρωί για ανεξήγητο λόγο. Έκανα σελφ τεστ και βγήκε καραμπινάτο θετικό. Έβαλα τη μάσκα μου και πήγα στο φαρμακείο και αγόρασα οξύμετρο παρακεταμόλη και μετά ειδοποίησα το κανάλι», τόνισε η Μάριον Μιχελιδάκη και πρόσθεσε:

«Τις πρώτες 4 μέρες είχε σχετικά χαμηλό πυρετό μέχρι 38. Είχα μεγάλη κόπωση. Την 4η μέρα ένιωσα καλύτερα και την 6η μέρα ένιωθα χειρότερα. Χειρότερα από την πρώτη. Ένιωθα κόπωση σε σημείο να μην μπορώ να πάω να κάτσω στον καναπέ. Όταν το ξεπέρασα, γύρω στη δέκατη – τελειώνουν και την καραντίνα κάποιοι εκεί – εγώ ένιωθα δύσπνοια και σκεφτόμουν πως θα γυρίσω στη δουλειά, αφού νιώθω ότι δεν έχω δυνάμεις. Κι άρχισα να το ψάχνω…οι αιματολογικές μου ήταν καλές, η αξονική έδειξε ότι υπάρχει ένα θέμα στους πνεύμονες. Οπότε μετά πήρα αντιβίωση και κορτιζόνη και τώρα θέλει προσοχή. Ο γιατρός μου, παρά το γεγονός ότι έχω αντισώματα, μου είπε να φοράω τη μάσκα μου όταν υπάρχει κόσμος γιατί υπάρχουν και οι μεταλλάξεις».

Πηγή: patrastimes.gr