Η Κατερίνα Ντούσκα και ο αγαπημένος της Leon of Athens μαζί (πρώτη φορά!) και στη σκηνή. Οι δύο καλλιτέχνες, που μοιράζονται κοινά όνειρα, πραγματοποίησαν μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη το βράδυ της Πέμπτης.

Η Katerine Duska και ο Leon of Athens, όπως έχουν συστηθεί στο κοινό του εξωτερικού, έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια για το ταλέντο τους εκτός των ελληνικών συνόρων, πραγματοποιώντας καθένας ξεχωριστά σημαντικά βήματα στη διεθνή σκηνή.

Η συνεργασία τους άρχισε με το τραγούδι «Better Love», που οδήγησε την Κατερίνα στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision, κάνοντάς τη να ξεχωρίσει στους κύκλους των eurofans, δίχως όμως να καταφέρει να φτάσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του διαγωνισμού.

Η ρομαντική ιστορία που συνδέει την ταλαντούχα και όμορφη τραγουδοποιό με τον Leon of Athens πάντως είχε αρχίσει πριν από την επαγγελματική τους σύμπραξη για τις ανάγκες της Eurovision. Ωστόσο, το ειδύλλιό τους πήρε προβολή όταν εκείνη εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού με το «Better Love».

Εν συνεχεία οι δυο τους ηχογράφησαν ένα ερωτικό ντουέτο, ενώ η πρώτη συναυλία που έκαναν από κοινού το βράδυ της Πέμπτης δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η μοναδική, αφού και οι δύο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Πηγή: espressonews.gr