Οι έλεγχοι θα γίνονται τόσο στα διόδια, όσο και στους παράδρομους των Εθνικών οδών, ενώ θα στηθούν μπλόκα και στις λεωφόρους της Αθήνας που οδηγούν στην Εθνική οδό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ θα γυρίζουν πίσω οι οδηγοί που δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα πριν φτάσουν στα διόδια.

Στην Αθηνών-Λαμίας, πέρα από το μεγάλο μπλόκο που θα υπάρχει στα διόδια των Αφιδνών, θα γίνεται έλεγχος και κατά τη διαδρομή των οδηγών προς τα διόδια προκειμένου να αποτευχθεί το μποτιλιάρισμα στην Ελευσίνα.

Έλεγχοι θα γίνονται τόσο στο Κρυονέρι όσο και τη Βαρυπόμπη για να μπορεί να γίνεται και η αναστροφή των οχημάτων σε όσουςδεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα. Αμέσως μετά τα διόδια, θα υπάρχει έλεγχος στα Οινόφυτα, στο Σχηματάρι και στην έξοδο προς Χαλκίδα.

Επίσης θα υπάρχει μπλόκο στην παλαιά Εθνική οδό, στα διόδια των Θηβών, ενώ όσοι καταφέρουν και περάσουν και από αυτά, θα βρουν μπλόκα ακόμη και στη Λιβαδειά και τις υπόλοιπες περιοχές.

Σε ό,τι αφορά την Αθηνών-Κορίνθου, ο πρώτος έλεγχος θα είναι στη λεωφόρο Αθηνών προς τα διόδια της Ελευσίνας. Στα διόδια της Ελευσίνα θα γίνεται ο έλεγχος των οδηγών που κινούνται στην Εθνική Οδό και όσων βγαίνουν από την Αττική Οδό.

Αμέσως μετά, θα υπάρχουν μπλόκα στην Κόρινθο, γιατί εκεί θα γίνεται ο έλεγχος και των οδηγών που κινούνται από την παλαιά Εθνική Οδό, καθώς και στους δύο μεγάλους κόμβους που οδηγούν στο Λουτράκι και στα Ίσθμια προς την Επίδαυρο.

Σε αυτά τα σημεία θα στηθούν μπλόκα το επόμενο δεκαήμερο:

διόδια Αφιδνών

διόδια Ελευσίνας – Κορίνθου

διόδια Θηβών

Αθήνα στα σημεία προς Εθνικές οδούς

Εθνική οδός σε Βαρυμπόμπη – Κρυονέρι – Οινόφυτα – Σχηματάρι

Εθνική οδός στην έξοδο της Χαλκίδας

Παλαιά Εθνική στη Λεωφόρο Αθηνών

Παλαιά Εθνική Αθηνών – Κορίνθου

Λουτράκι και Ίσθμια προς Επίδαυρου

Πηγή: patrastimes.gr