Η τραγουδίστρια καλεσμένη της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» αναφέρθηκε στον χωρισμό της όταν ήταν έγκυος αλλά και στον γάμο της κόρης της που σχολιάστηκε.

vossou 1

«Η μεγαλύτερη επανάστασή μου είναι ότι χώρισα έγκυος. Ποιο παιδάκι θα το έκανε αυτό; Το έκανα συνειδητά. Είπα ότι αυτό εδώ δεν πάει κι αν συνεχίσω να μεγαλώνω ένα παιδί με τέτοιες συνθήκες για ποιον λόγο; Δεν πήγε. Δεν έπρεπε να γίνει στην περίοδο που έγινε. Με τον μπαμπά της Ερασμίας έχουμε καλή σχέση και ποτέ δεν τσακωθήκαμε.

erasmia manou vossou dumakis92205Μεγάλωσε σε ένα υγιέστατο περιβάλλον και τα παιδιά δεν φταίνε τίποτα. Όλοι οι γονείς πρέπει να είναι ενωμένοι όταν τους χωρίζει ένα παιδί. Την Ερασμία την μεγάλωσα και με την βοήθεια της πεθερούλας μου όταν εγώ δούλευα. Από το δημοτικό και μετά ήμασταν μόνοι μας», δήλωσε η Σοφία Βόσσου.

vossou dimakis 2Πρόσφατα η κόρη της, Ερασμία Μάνου παντρεύτηκε μέσα στις φυλακές τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη και αναφέρθηκε στο γεγονός. «Ήμουν και στον γάμο της κόρης μου και στον αρραβώνα. Όταν υπάρχει μια τέτοια σχέση, είναι πολύ δύσκολο να μην βλέπεσαι εύκολα. Δεν μπορούν να πάνε ούτε σινεμά, ούτε να φάνε. Ένας τέτοιος μικρός αρραβώνας είναι χαρά για τα παιδιά».

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Δημάκης: Ποιος είναι ο κρατούμενος Κορυδαλλού που παντρεύτηκε η κόρη της Βόσσου;

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr