Έτοιμη να περάσει στην αντεπίθεση με το παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία αρνείται όλ

ες τις κατηγορίες bullying που έχουν γίνει σε βάρος της από εργαζομένους του παλατιού. Η δούκισσα του Σάσεξ ετοιμάζεται να αποδομήσει μία προς μία τις κατηγορίες και φέρεται ότι είναι αμετάπειστη στην άποψή της ότι το προσωπικό δεν έκανε καλά τη δουλειά του.

Ανώτατο μέλος του προσωπικού του παλατιού έχει κατηγορήσει τη Μέγκαν Μαρκλ για «ανεπίτρεπτη συμπεριφορά» προς δύο εργαζομένους της και την υπονόμευση ενός τρίτου, με το παλάτι να αναθέτει τη διεξαγωγή της έρευνας σε ανεξάρτητη νομική εταιρία, για ευνόητους λόγους. Υπάρχει, ωστόσο, μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι η Μέγκαν ετοιμάζεται να αντεπιτεθεί στην «καμπάνια σπίλωσης του ονόματός της», καθώς το γραφείο τής ζήτησε πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα, τα emails και τα γραπτά μηνύματα που αποτελούν αντικείμενο της έρευνας.

«Το παλάτι παίρνει σοβαρά όλες τις κατηγορίες και θέλει να φτάσει στην αλήθεια του πράγματος και να διασφαλίσει ότι θα ακουστούν όλες οι πλευρές. Όμως η Μέγκαν είναι αμετακίνητη ότι οι υπάλληλοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και δεν μπορούσαν να αντέξουν την πίεση της συνεργασίας τους μαζί της και να κατανοήσουν πώς ήθελε να γίνονται τα πράγματα» αναφέρει η εν λόγω πηγή.

Η αντιπαράθεση αυτή αναμένεται να ανάψει εκ νέου τα αίματα στα δύο «στρατόπεδα», εν όψει και της επικείμενης άφιξης του Χάρι στη Βρετανία για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Νταϊάνα, όπου δεν πρόκειται να παραβρεθεί ο πρίγκιπας Κάρολος. Οπως δήλωσε, θα βρίσκεται στη Σκοτία και δεν σκοπεύει να συναντηθεί με τον Χάρι. Ακόμα ο πρίγκιπας της Ουαλίας φέρεται ότι ενημέρωσε τον γιο του και τη Μέγκαν ότι θα αλλάξει το πρωτόκολλο, έτσι ώστε ο Αρτσι να μην αναγνωριστεί ως «πρίγκιπας», όταν αναλάβει ο ίδιος τον θρόνο. Βλέποντας ότι τα παιδιά τους δεν πρόκειται να αποκτήσουν πριγκιπικούς τίτλους, ο Χάρι και η Μέγκαν φρόντισαν τουλάχιστον να αγοράσουν το domain με το όνομα του δεύτερου παιδιού τους, lilibetdiana.com, προτού καν πάρουν την έγκριση της βασίλισσας.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr