Ούτε σε… σενάριο ταινίας αυτό που θα δούμε στο πλατό της εκπομπής «Μαύρα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία θα προβάλλεται πάλι από τον Alpha μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Ο λόγος; Η Ελεονώρα θα πάρει συνέντευξη από την Τατιάνα Στεφανίδου. Πού είναι το αξιοπερίεργο; Μα το γεγονός ότι η τελευταία πήρε τη θέση της πρώτης στην πρωινή ζώνη του σταθμού. Βέβαια, έχει μεσολαβήσει η παραγωγή «Alpha παντού», η οποία βγήκε εκτάκτως για να καλύψει το κενό της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη». Υπάρχει, λοιπόν, μεγάλο ενδιαφέρον για το τι θα ειπωθεί ανάμεσα στην πρώην και τη νυν!

Μπορεί, λοιπόν, οι σχέσεις της Ελεονώρας Μελέτη με τον Alpha να ήταν τεταμένες από το… ψαλίδι της πρωινής εκπομπής της λόγω της χαμηλής τηλεθέασης αλλά και του έντονου παρασκηνίου με τον Νίκο Μάνεση και τις παραιτήσεις δημοσιογράφων, όμως η παρουσιάστρια κάνει comeback, μια και το συμβόλαιό της είναι διετές. Αφήστε δε που τα «Μεσάνυχτα» σημείωναν υψηλά νούμερα και η Ελεονώρα ήταν στα φόρτε της!

Έτσι, λοιπόν, όπως ακούγεται στην τηλεοπτική πιάτσα, ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους της θα είναι η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία αρχίζει στις 7 Δεκεμβρίου στην πρωινή ζώνη του σταθμού (από τις 11.00 έως τις 13.00) με την εκπομπή «T-Live».

Πηγή: espressonews.gr