Μοντέρνος Άγιος Βασίλης ο Μελέτης Ηλίας.

  • Από τον
    Ηλία Μαρβέγια

Ο δημοφιλής ηθοποιός, τον οποίο βλέπαμε για χρόνια στο «Σόι σου» του Alpha και φέτος πρωταγωνιστεί στα «Καλύτερά μας χρόνια» της ΕΡΤ1, «μεταμορφώθηκε» από την ομάδα του free press «Κoita Magazine» για το τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Η «Espresso» εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα backstage στιγμιότυπα από τη δημιουργική «μετάλλαξη» του ηθοποιού στον πιο αγαπημένο άγιο των παιδιών βήμα προς βήμα. Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας τις φωτογραφίες, ο Μελέτης Ηλίας αναγνωρίζεται δύσκολα πίσω από την τεράστια γενειάδα και τα (βαμμένα) λευκά μαλλιά του. Την ιδέα για τη «μεταμόρφωση» του δημοφιλούς πρωταγωνιστή σε Άγιο Βασίλη είχαν φυσικά η Μαριάμ Νίκου και η Μαρία Κορινθίου, οι οποίες έχουν ενώσει εδώ και καιρό τις δυνάμεις τους και τις εμπνεύσεις τους υπό τη σκέπη της εταιρίας παραγωγής Αikor Productions, πραγματοποιώντας φαντασμαγορικά φωτογραφικά πρότζεκτ και όχι μόνο.

Για το shooting του Μελέτη Ηλία χρειάστηκαν πολλές ώρες δουλειάς, με τα μέλη της ομάδας της Μαριάμ και της Μαρίας να δουλεύουν με μπόλικο κέφι και μεράκι, ακολουθώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά μέτρα που έχει ορίσει η Πολιτεία ως απαραίτητα για την περίοδο που διανύουμε. Μάλιστα, το γεγονός ότι το φωτογραφικό αποτέλεσμα δικαίωσε ακόμη μία φορά τις δύο δημιουργούς φανερώνει, αν μη τι άλλο, πως όταν υπάρχουν καλή χημεία, σωστή συνεργασία και ομαδικό πνεύμα μπορούν κάλλιστα να γίνουν αξιόλογα πρότζεκτ ακόμη και μετ’ εμποδίων πανδημίας.

Πηγή: espressonews.gr