«Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, φέτος τα Χριστούγεννα θα ήθελα να σου ζητήσω ένα μόνο δώρο: ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, Βαλεντίνη».

Τα παραπάνω αναφέρει η Χριστουγεννιάτικη κάρτα ενός μικρού κοριτσιού από δημοτικό σχολείο στον Άλιμο που ανάρτησε στο Instagram η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

«Δείτε αυτήν την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Βαλεντίνης από Δημοτικό Σχολείο στον Άλιμο! Βαλεντίνη, σε διαβεβαιώνω ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να ανοίξουμε τα σχολεία μας το γρηγορότερο! Καλές γιορτές με υγεία!», είναι το σχόλιο της κ. Κεραμέως.

screen-15.37.19[22.12.2020]

Σημειώνεται πως οι ειδικοί εμφανίζονται επιφυλακτικοί σχετικά με την ημερομηνία που θα ανοίξουν τα σχολεία και οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία.

Σε δηλώσεις της χθες στον “ΣΚΑΪ 100,3”, η υπουργός Παιδείας τόνισε πως απόλυτη προτεραιότητα είναι να ανοίξουν τα σχολεία μας στις 8 Ιανουάριου.

«Θα συζητήσουμε με τους ειδικούς και με βάση τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα θα λάβουμε τις αποφάσεις μας,» τόνισε η κ. Κεραμέως για το άνοιγμα των σχολείων.

Πηγή: patrastimes.gr