Η χαριτωμένη μικρούλα της φωτογραφίας είναι πρωταγωνίστρια σε πετυχημένη καθημερινή σειρά.  Η ίδια πόσταρε πριν από λίγο καιρό τη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία στο Instagram.

diki mas oikogeneia32

Πρόκειται για τη «Νεφέλη» της «Δικής μας οικογένειας» την κατά κόσμον Κατερίνα Κρανίδη! Στη σειρά υποδύεται τη Νεφέλη που είναι η κόρη της Αγγελικής, αλλά αυτό δεν το ξέρει ακόμα!

diki mas oikogeneia44Είναι 17, σχεδόν ενήλικη, αλλά κουβαλάει έντονα το σημάδι της εγκατάλειψης. Αν και είναι ένα διασκεδαστικό, ευαίσθητο και έξυπνο κορίτσι, το γεγονός ότι έχασε δύο μητέρες της έχει ραγίσει την καρδιά.

kranidi

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο ευαίσθητη και γενναιόδωρη, ίσως αυτός είναι ο λόγος για το πάθος της να βοηθά τα εγκαταλελειμμένα ζώα και να τους βρίσκει σπίτια. Η Νεφέλη είναι ειλικρινής και κάνει τα πάντα μέσα από την καρδιά της και δεν επιτρέπει σε κανέναν να μπει ανάμεσα σε αυτήν και τα ιδανικά της. Άλλωστε υπάρχει μια εσωτερική ανάγκη που σχεδόν την καθορίζει. Η Νεφέλη πρέπει να αποδείξει ότι είναι μια Μακρή, ότι έχει το πάθος για την ταχύτητα και τις μηχανές στο αίμα της. Η αλήθεια είναι ότι λατρεύει τις μοτοσυκλέτες και ονειρεύεται να αγωνιστεί σε πίστες μοτοκρός.

katerinakranidi 272079930 898686797486115 4978611469348724785 n

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr