Η Νεφέλη Ορφανού σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη.

0145 APOSTOLOS MITROPOYLOS NEFELI ORFANOY 5112019

«Για μένα και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι δύο πάρα πολύ αγαπημένοι συνάδελφοι. Ήθελα να δώσω μια συνέντευξη και αναρωτιόμουν, εγώ γιατί έχω περάσει χρυσά μαζί τους; Εξηγήστε το! Πανέμορφη ήμουν και κουνιστός άνθρωπος.

9337 XAIKALIS ORFANOY ROMAS PITSOYLI 20112007 Δεν ήμουν καμία που κοιμόταν όρθια. Εμένα γιατί αυτοί οι άνθρωποι μου έχουν φερθεί καταπληκτικά; Εξηγήστε το. Ειλικρινά σας το λέω. Φέρτε μου την εικόνα να τη φιλήσω. Κανείς δεν με έχει καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αν μου το ζητουσε κανείς, θα πω αυτά που λέω και σε εσάς. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμουν για τρεις, τέσσερις σεζόν στο θέατρο Μουσούρη.

0319 PAVLOS XAIKALIS NEFELI ORFANOY 2512016

Έπαιξα, έκανα, πολύ στενά, το βράδυ με περίμενε γιατί έβγαινα τελευταία να με πάει μέχρι το αυτοκίνητο. Μέχρι εκεί. Εγώ δεν είδα κάτι άλλο. Θυμάμαι μια φορά που είχα πρόβλημα συναισθηματικό, έκλαιγα στο καμαρίνι και ο Πέτρος ήρθε να με ρωτήσει τι έγινε. “Πες μου ποιος σου έκανε κακό να πάω εγώ να τον βρω” μου είπε και έκανε σαν τρελός», δήλωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr