Κι όμως όσο και αν δεν το πιστεύετε η νεότατη κυρία είναι η μαμά γνωστού σεφ της χώρας μας.

Η κυρία Αντιγόνη είναι νέα, σικάτη και όμορφη και πρόσφατα άνοιξε δικό της κατάστημα delicatessen στη Σάμο. Πρόκειται για τη μητέρα του Λάμπρου Βακιάρου που μας τη «σύστησε» με ένα ποστ στο instagram.

Photo by Antigoni P. in Kokkari Samos Greece

«Για όσους δεν την έχετε ξαναδεί, αυτή είναι η μητέρα μου. O άνθρωπος που με έχει στηρίξει περισσότερο από τον κάθε άλλο στη ζωή μου σε ότι και αν έκανα. Ο άνθρωπος που όταν όλα πήγαιναν στραβά ήταν εκεί δίπλα μου, με όποιον τρόπο μπορούσε να με βοηθήσει. Ο άνθρωπος που θυσίασε πολλά, για να μπορέσω να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα…

Από πάντα θυμάμαι να με εντυπωσιάζει η δημιουργικότητα της και οι δεξιότητες που είχε με τις κατασκευές και τις χειροτεχνίες, αλλά και με τους ανθρώπους και πάντα απορούσα πως γινόταν αμέσως αγαπητή στους γύρω της, πράγμα που δεν έχω καταφέρει ακόμα (ίσως να φταίει η στοχοπροσήλωση του Αιγόκερου).

Photo shared by Antigoni P. on July 09 2020 tagging @kirillsamarits

Μέσα Δεκέμβρη μιλούσαμε στο τηλέφωνο και μου λέει: Ρε συ Λάμπρο να βρίσκαμε ένα μαγαζί στο Πυθαγόρειο, θα ήθελα να κάνω αυτό που χρόνια είχα όνειρο. Ένα experience #delicatessen όπως ακριβώς το έχω φανταστεί. Κάτι σαν κελάρι, ένα ημιυπόγειο… Να κάνω τους επισκέπτες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους να τους δίνω προϊόντα να δοκιμάζουν, λάδι, μέλι, κρασιά. Όλα αυτά που βγάζει αυτός ο τόπος. Αλλά να έχουμε και άλλα ιδιαίτερα προϊόντα, τυριά αλλαντικά…

Photo shared by Antigoni P. on August 05 2017 tagging @iamvakiaros

Αυτό είναι το δικό μας παράδειγμα ότι κάποια πράγματα δεν θέλουν πολύ πίεση, έρχονται στην ώρα τους. Σε 5 μήνες από μια σκέψη φτάσαμε στο @antigonisdeliconcept ✨! Ένας γωνιακός ημιυπόγειος χώρος στη καρδιά του Πυθαγορείου της Σάμου ακριβώς σαν αυτόν που μου είχα περιγράψει, να θυμίζει σαν κελάρι! Με την φυσική πέτρα να αναδεικνύει το κτήριο δίνοντας μια vintage/μοντέρνα αισθητική.

Photo by Antigoni P. on August 30 2017

Στο @antigonisdeliconcept αναδεικνύουμε τα τοπικά προϊόντα αλλά και τους Σαμιώτες παραγωγούς και μπορείτε να δοκιμάσετε πληθώρα προϊόντων, ελαιόλαδο, μέλι Σάμου, μαρμελάδες, αλκοολούχα ποτά, χυμούς και διάφορα άλλα. Η Αντιγόνη θα φροντίσει σίγουρα για αυτό! Εκτός των άλλων θα βρείτε ιδιαίτερα deli προϊόντα τόσο Ελληνικά όσο και από όλο τον κόσμο, τα οποία όλα έχουν περάσει από γευστικό “crash test”!».

Πηγή: espressonews.gr