«Μαθήματα δημοσιογραφίας» στον Χατζή

H νεαρή ηθοποιός και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, -αφού το Mega τής δίνει τον αέρα- μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» έκανε «μαθήματα δημοσιογραφίας», κουνώντας το δάχτυλο στην παλιά καραβάνα του πολιτικού ρεπορτάζ Τάκη Χατζή που έχει τον δικό του τρόπο να μιλά «Direct» στους καλεσμένους του, για να παίρνει συνεντεύξεις στον Alpha… αλά Λάρι Κινγκ.

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή «Direct» που παρουσιάζει ο Τάκης Χατζής και τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο ηθοποιός από τον γνωστό δημοσιογράφο, οι συντελεστές του «Πάμε Δανάη» αποφάσισαν λόγω της τεράστιας εμπειρίας τους να τον κρίνουν…

Με θράσος συνέκριναν την εκπομπή του στον Alpha με το «Bachelor» και το «Big Brother»

Η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης μίλησαν ιδιαίτερα σκληρά για τον τρόπο με τον οποίον έκανε τη συνέντευξη ο παρουσιαστής. Μάλιστα η πρώτη, ως… παλαίμαχη τηλεκριτικός και παρουσιάστρια με πολλές ώρες πτήσης -αν είναι δυνατόν, που έχει βγει μόλις δύο μήνες στον αέρα και η τηλεθέασή της βρίσκεται σταθερά στο παγωμένο 4%- συνέκρινε την παραγωγή «Direct» με το «Bachelor» και το «Big Brother»!

«Είναι άλλο η σοβαρότητα και άλλο η σοβαροφάνεια γιατί την παιδεία μας και τον τρόπο με τον οποίον στεκόμαστε στους ανθρώπους που φιλοξενούμε, ειδικά στις εκπομπές μας, είναι μεγάλος καθρέφτης του χαρακτήρα μας. Αισθάνθηκα αμήχανα όταν είδα το τρέιλερ. Θεωρώ ότι εξέθεσε τον ίδιο του τον εαυτό και σχεδόν προσέβαλε και τον άνθρωπο τον οποίο είχε καλεσμένο. Έναν άνθρωπο δεν τον καλούμε για να του φερθούμε με αυτόν τον τρόπο, τον καλούμε για να ακούσουμε πράγματα που είναι ωραία να ακουστούν. Ποιο “Bachelor”, ποιο “Big Brother”, όταν σε σοβαρές και έγκριτες εκπομπές συμβαίνουν αυτά» είπε με περισπούδαστο ύφος η Μπάρκα!

Η Κατερίνα Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο… δανδής του lifestyle Άρης Καβατζίκης, από τη μεριά του, δεν έχασε την ευκαιρία και έδειξε πως έχει και τις… άκρες του: «Είδα αυτό το απαράδεκτο τρέιλερ και πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη (σ.σ. Τσιμιτσέλη) και τον ρώτησα “Γιάννη μου πώς πήγες εκεί κι έκανες αυτή τη συνέντευξη;”. Μου απάντησε: “Άρη μου δεν μετράνε ποτέ οι ερωτήσεις, μετράνε οι απαντήσεις”».

Ο Καβατζίκης, όμως, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο: «Εγώ μένω με το στόμα ανοιχτό γιατί αν ήταν κάποιος δημοσιογράφος του lifestyle και τον είχε ρωτήσει τον Γιάννη “η πρώην σου μοιάζει με τη νυν σου, θα την αφήσεις αστεφάνωτη και θα της κάνεις παιδί” θα τον είχαν κρεμάσει γυμνό στο Σύνταγμα. Ενώ τον κύριο Χατζή, με την επίφαση της σοβαρής δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης, όταν προσβάλλει έναν άνθρωπο το περνάνε όλοι στο ντούκου. Εκνευρίστηκα, και συγγνώμη που μιλάω έτσι» είπε στον αέρα της εκπομπής ο δημοσιογράφος…

Πηγή: espressonews.gr