Η Παναγιώτα Βλαντή έκανε επίσημη πρεμιέρα με την παράσταση «Θαύμα» στο Ωδείο Τέχνης Φακανά.

Η καταξιωμένη ηθοποιός που καταχειροκροτήθηκε είχε στο πλευρό το σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι και διανύει μια όμορφη περίοδο της κοινής του ζωής.

«Δεν θέλει να μιλάει πολύ για εκείνος, αυτό που θα πω είναι ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Γνωριστήκαμε το 2018, μετά πέσαμε σε καραντίνα, αλλά τα καταφέραμε. Ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά χωρίς άγχος. Τον θαυμάζω πάρα πολύ. Ο Γιάννης είναι εκτός χώρου και είναι υποστηρικτικός. Με στηρίζει πάρα πολύ. Δεν γκρινιάζει τώρα που ξεκίνησα γυρίσματα. Του ήρθε απότομο αλλά δεν είναι κτητικός, του αρέσει που δουλεύω. Δεν είναι το καλύτερό του αλλά το καταλαβαίνει».

Και πρόσθεσε: «Το κρατήσαμε κρυφό για να το χαρούμε. Δεν θα θέλαμε τη μέρα του γάμου να μαζευτεί κόσμος και φωτογράφοι που δεν θα θέλαμε. Ούτε σε συγγενείς δεν το είχα πει. Ήμασταν 50 άτομα. Αν έκανα κάτι τέτοιο, έτσι θα το έκανα. Δεν είχαμε πολλούς συγγενείς μαζί μας, κάποιοι παρεξηγήθηκαν, όμως αν κάποιος θύμωσε παραπάνω από το να χαρεί, τότε υπάρχει πρόβλημα», δήλωσε πρόσφατα η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day». Το ζευγάρι μετά το τέλος της παράστασης πόζαρε στον φωτογραφικό μας φακό.

6707 GIANIS VLAXOS PANAGIOTA VLANTI 15112021 6704 GIANIS VLAXOS PANAGIOTA VLANTI 15112021

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr