«Βυθίζονται» τα νούμερα του δελτίου της αγαπημένης παρουσιάστριας του Μαξίμου

Mια πρώην του Star τρώει τη σκόνη ενός νυν παρουσιαστή δελτίου ειδήσεων του καναλιού! Ο Σπύρος Λάμπρου, που απέδειξε με την έλευσή του στο Star ότι η εμπειρία του στην ενημέρωση μετράει -έχει κάνει χιλιόμετρα στο ελεύθερο ρεπορτάζ όταν ήταν στον Alpha-, είναι ο νικητής στο πρώτο ολοκληρωμένο crash test μεταξύ των καινούργιων παρουσιαστών του Σαββατοκύριακου, έχοντας μάλιστα απέναντί του την Κατερίνα Παναγοπούλου του Mega!

Φαίνεται, λοιπόν, πως η αγαπημένη παρουσιάστρια του Μαξίμου (έχει παρουσιάσει πολλές κυβερνητικές εκδηλώσεις) δεν μπήκε με το… δεξί στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τα νούμερα τηλεθέασης στην παρουσίαση των δελτίων του Σαββατοκύριακου (και της Παρασκευής) να ταιριάζουν με τα νούμερα τηλεθέασης συνολικά του καναλιού, που κινούνται προς τα… κάτω! Οταν, λοιπόν, η Παναγοπούλου κούνησε μαντίλι στο Star για να μετακομίσει στο Μega (με τα αποθεωτικά σχόλια των μέσων ενημέρωσης ιδιοκτησίας Μαρινάκη), η διοίκηση του Star με μια τολμηρή απόφαση ανέθεσε στον Σπύρο Λάμπρου -που ναι μεν δεν έχει καμία εμπειρία στην παρουσίαση δελτίων, αλλά είναι άριστος ρεπόρτερ- το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, και έπεσε διάνα!

Δύο μήνες αργότερα ο Σπύρος Λάμπρου δικαιώνει την απόφαση του καναλιού, αφού έχει αυξήσει σημαντικά τα νούμερα τηλεθέασης τόσο σε σχέση με τον ανταγωνισμό όσο και σε σχέση με το παρελθόν.

Ειδικότερα για τον Οκτώβριο και για τα δελτία του Σαββατοκύριακου, μεταξύ των δύο προκύπτει ότι το Star με τον Σπύρο Λάμπρου τερμάτισε πρώτο στο δυναμικό κοινό (18-54), σημειώνοντας 14,1%, ενώ το Mega με την Κατερίνα Παναγοπούλου σημείωσε 8,7%. Αντίστοιχα όμως και στο σύνολο του κοινού το Star ήρθε πρώτο, με 12,1%, και αρκετά πίσω ήταν το Mega, με 7,8%.

Πηγή: espressonews.gr