Η Πόπη Τσαπανίδου ζει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της καθώς πρόσφατα έγινε γιαγιά.

Ο εγγονός της, της ομόρφυνε την καθημερινότητα και απολαμβάνει στιγμές μαζί του. Βρίσκεται στην Ολλανδία για να βοηθάει την κόρη της τις πρώτες μέρες με το μωράκι. Γιαγιά και εγγονός πόζαραν αγκαλιά και δημοσίευε τόσο εκείνη όσο και η κόρη της φωτογραφίες στο instastory τους.

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ. Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας.

Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά. Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι. Να τους έχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκεί δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα», είχε γράψει λίγο πριν γεννηθεί ο εγγονός της.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr