Η Πριγιάνκα Τσόπρα προσπαθεί να στρέψει την προσοχή του υπόλοιπου κόσμου στην Ινδία, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με δραματική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού.

Η ηθοποιός και κινηματογραφική παραγωγός δημοσίευσε βίντεο στο Instagram για να προβάλει την κατάσταση στην πατρίδα της.

«Γιατί πρέπει να νοιαζόμαστε; Γιατί είναι τόσο επείγον τώρα; Είμαι στο Λονδίνο και ακούω από τους φίλους και την οικογένειά μου στην Ινδία για το πώς λειτουργούν τα νοσοκομεία, δεν υπάρχουν κλίνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας », είπε προσθέτοντας ότι« τα ασθενοφόρα μεταφέρουν συνεχώς ασθενείς, τα αποθέματα οξυγόνου είναι λιγότερα, ο αριθμός των θανάτων είναι τόσο μεγάλος».

«Η Ινδία είναι η πατρίδα μου και η Ινδία αιμορραγεί. Και εμείς, ως παγκόσμια κοινότητα, πρέπει να νοιαζόμαστε. Και θα σας πω γιατί πρέπει να προσέξουμε: Επειδή αν δεν είναι όλοι ασφαλείς, κανείς δεν είναι ασφαλής» σημείωσε.

«Και καταλαβαίνω ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να είναι θυμωμένοι όταν σκέφτονται γιατί είμαστε σε αυτήν κατάσταση από την αρχή; Γιατί συμβαίνει αυτό; Λοιπόν, θα το αντιμετωπίσουμε. Θα το αντιμετωπίσουμε αφού σταματήσουμε την επείγουσα κατάσταση» είπε.

Στη λεζάντα του βίντεο, η Πριγιάνκα Τσόπρα ανακοίνωσε ότι μαζί με τον σύζυγό της, Νικ Τζόνας ξεκινούν εκστρατεία συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας σε συνεργασία με την οργάνωση GiveIndia.

Πηγή: patrastimes.gr