Βγήκαν τα μαχαίρια στην οικογένεια του Ελβις Πρίσλεϊ μετά τον ξαφνικό θάνατο της μοναχοκόρης του «βασιλιά του ροκ εν ρολ» Λίζα Μαρί.

elvis

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η μητέρα της, Πρισίλα, ουσιαστικά στρέφεται δικαστικά εναντίον του μοναδικού εγγονιού του Ελβις που έχει επιζήσει από την «κατάρα των Πρίσλεϊ» και αμφισβητεί τη διαθήκη της κόρης της, που δεν της αφήνει δεκάρα τσακιστή.

Το 2016 η Λίζα Μαρί τροποποίησε τη διαθήκη της, ώστε να αποκλείσει τη μητέρα της από κληρονόμο της περιουσίας της, την οποία άφηνε ολόκληρη στην κόρη της Ράιλι Κίου και στον γιο της Μπέντζαμιν Κίου. Ωστόσο το 2020 ο Μπέντζαμιν αυτοκτόνησε, οπότε η Ράιλι είναι πλέον η μοναδική κληρονόμος της μοναχοκόρης του Ελβις Πρίσλεϊ.

Η 77χρονη σύζυγος του Ελβις, Πρισίλα, σύμφωνα με τους «New York Times», κατέθεσε έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες, με τα οποία προσέβαλε τη διαθήκη της κόρης της Λίζα Μαρί αμφισβητώντας την αυθεντικότητα της υπογραφής της και κατά συνέπεια την εγκυρότητα της διαθήκης. Υποστηρίζει ότι η υπογραφή που εμφανίζεται στο τέλος της διαθήκης του 2016 είναι διαφορετική από τη συνηθισμένη υπογραφή της κόρης της, προσθέτοντας ότι και το όνομα της Λίζα Μαρί είναι γραμμένο λανθασμένα.

Με βάση αυτό η Πρισίλα Πρίσλεϊ ουσιαστικά ισχυρίζεται ότι κάποιος πλαστογράφησε την υπογραφή της Λίζα Μαρί, για να αφήσει την ίδια εκτός της διαθήκης και να καταλήξει ολόκληρη η περιουσία στην εγγονή της Ράιλι. Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα, τα οικονομικά της Πρισίλα βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.

Με τον θάνατό της στις 12 Ιανουαρίου η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ προστέθηκε στη μακρά λίστα των θανάτων των Πρίσλεϊ από καρδιακά προβλήματα, μεταξύ των οποίων ο ίδιος ο Ελβις, η μητέρα του και τρεις θείοι του. Η διαβολική σύμπτωση έκανε πολλούς να κάνουν λόγο για «κατάρα των Πρίσλεϊ», η οποία ξεκίνησε εξαιτίας του αιμομικτικού γάμου του παππού και της γιαγιάς του «βασιλιά», οι οποίοι ήταν πρώτα ξαδέλφια.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr