Δύσκολες ώρες για τη Μαρίνα και τον Γιώργο Πατούλη. Η κρίση στον γάμο τους, που επιβεβαιώθηκε από τη σύζυγο του περιφερειάρχη Αττικής, είναι γεγονός, και από ό,τι φαίνεται γεγονός αξεπέραστο από τη Μαρίνα, η οποία οδηγήθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή, ακριβώς λόγω αυτής της ψυχολογικής φόρτισης.

Το βράδυ του Σαββάτου η Μαρίνα επέστρεψε σπίτι της και την Κυριακή μίλησε εκ νέου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Ελα, χαμογέλα» του Open: «Υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο εκδηλώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι και αφορά καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου. Εκανα εισαγωγή χθες, έπρεπε να παραμείνω αλλά λόγω του ότι ήταν το παιδί μόνο του στο σπίτι αποφάσισα με ατομική ευθύνη να επιστρέψω. Παίρνω τη φαρμακευτική μου αγωγή, έχω κάποια άσχημα συμπτώματα, πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσω».

Οι εξελίξεις

Η Μαρίνα Πατούλη ένιωσε άσχημα ύστερα από τη συγκινησιακά φορτισμένη συνέντευξη που έδωσε προχθές στην εκπομπή «Ελα, χαμογέλα», απαντώντας στις φήμες χωρισμού που εδώ και λίγο καιρό πλανώνται στον αέρα. Το ζευγάρι όντως εδώ και λίγο χρονικό διάστημα μένει χωριστά. «Πραγματικά, για μένα όλο αυτό αποτελεί ένα πένθος» είπε η Μαρίνα Πατούλη, καταφανώς στενοχωρημένη από τις εξελίξεις, που δεν τις περίμενε:

«Με τον Γιώργο αντιμετωπίζουμε μια κρίση… Eγώ ουδέποτε θέλησα ούτε θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο. Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας και θεωρώ ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως αληθινός άνθρωπος, που πάντα μιλάω με ειλικρίνεια στο κοινό και στους ανθρώπους που μας παρακολουθούν, αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ τον άντρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι μέσα από αυτή τη διαδικασία, και ελπίζω και ο περιφερειάρχης, ο Γιώργος να βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή μας πορεία… Εχουμε διαδραματίσει μια πορεία ζωής 35 ετών. Μια πορεία στην οποία περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές, και χαρές και λύπες και κρίσεις… Εχω βιώσει μια μεγάλη απογοήτευση από όλα αυτά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα περνούσαμε αυτή την αντιξοότητα, όμως όλοι δοκιμαζόμαστε. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι εγώ θα είμαι στυλοβάτης στο παιδί μου, είμαι στο σπίτι μου, είμαι με το παιδί μου».

Λίγες ώρες μετά τα δημόσια λεγόμενά της η Μαρίνα Πατούλη οδηγήθηκε σε ιδιωτική κλινική του Αμαρουσίου. Εκεί φυσικά έσπευσε και ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, όπως αποκάλυψε ο αντιπεριφερειάρχης Χάρης Ρώμας, αλλά διέψευσε μετέπειτα η ίδια. Αφησε να εννοηθεί ότι με τον περιφερειάρχη δεν έχουν επικοινωνήσει καθόλου. Οπως και να έχει, ένα διαζύγιο είναι μια δύσκολη συνθήκη, που αναλαμβάνουν να διαχειριστούν δύο άνθρωποι περνώντας μέσα από άπειρες συμπληγάδες. Η Μαρίνα Πατούλη πάντως δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη, σε ό,τι κι αν αυτός αποφασίσει.

Πηγή: espressonews.gr