Σε μια εκδήλωση συνάντησαν την Ρένα Μόρφη δημοσιογράφοι από την εκπομπή «Πρωινό μας». Η γνωστή τραγουδίστρια μέσα σε όλα αναφέρθηκε για το «Μουσικό Κουτί» της επόμενης σεζόν, αλλά και για την εγκυμοσύνη της την οποία είχε κρύψει.

rena morfi3

«Δεν έχω καθόλου άγχος. Έχω ενθουσιασμό και ανυπομονησία γιατί έχω καιρό να εμφανιστώ στην Αθήνα. Έχουμε δεθεί πολύ σαν ομάδα στο Μουσικό Κουτί και βαθαίνει η γνωριμία με την ελληνική μουσική. Του χρόνου θα κάνουμε μόνο 15 επεισόδια για να έχει καλλιτεχνικό νόημα. Υπάρχουν πολλά σχέδια για του χρόνου. Θέλουμε να είναι λιγότερα τα επεισόδια γιατί θέλουμε να είναι πιο σπέσιαλ.

rena morfi2

Θα είναι 15 σπέσιαλ επεισόδια. Η αγάπη του κόσμου ήταν αυτή που έδωσε την ώθηση σε όλους να συνεχίσουμε. Ισχύει ότι ο σκοπός ήταν να ολοκληρωθεί φέτος. Με τον Νίκο Πορτοκάλογλου έχει προκύψει μια πολύ ιδιαίτερη χημεία και γι’ αυτό θα κάνουμε μαζί περιοδεία το καλοκαίρι.

rena morfi1

Έκρυψα την εγκυμοσύνη μου γιατί ήταν η πρώτη χρονιά της εκπομπής “Μουσικό Κουτί” και δεν ήθελα να παρουσιαστώ σαν happening με την κοιλίτσα. Οπότε το έκρυψα πολύ καλά και η αλήθεια είναι ότι πέτυχε.»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr