Η Σμαράγδα Καρύδη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο της «Ντάλιας» στη σειρά «Παρά πέντε».

«Και εγώ κάνω σαχλαμάρες στην παρέα μου αλλά υπάρχουν και άλλα μη σοβαρά άτομα. Ο ρόλος της “Ντάλιας” ήταν του Καπουτζίδη αλλά το πως παίχτηκε έχει κομμάτια από το πως το είδα εγώ. Καταρχάς ήταν το μαλλί που ήταν δική μου έμπνευση, τα μπροστινά ήταν τα δικά μου και πίσω μια περούκα η οποία φαινόταν φυσική.

Η περούκα υπάρχει σε ένα κουτί στο σπίτι μου. Αν μου έλεγε ο Καπουτζίδης να κάναμε ξανά μια σειρά δεν θα κοίταγα καν το σενάριο. Ξέρω ότι θα έχει πράγματα σπουδαία, σημαντικά, αστεία και σοβαρά, ξέρω ποιες είναι οι προθέσεις και οι δυνατότητες του και τι ακριβώς πάει να φτιάξει. Κάνουμε παρέα με τον Γιώργο και έχουμε και τα διπλανά σπίτια στην Αίγινα. Έχουμε βρεθεί δύο φορές όλοι μαζί και ήταν ωραία. Comeback του “Πάρα Πέντε” δεν θα γίνει, έχει τοποθετηθεί ο υπεύθυνος. Εγώ θα ήμουν υπέρ αλλά αν χαλάσει η εικόνα; Σπανίως πετυχαίνουν. Η Ντάλια σήμερα θα είχε παιδιά στην εφηβεία. Προσπαθεί να τα ελέγξει», ανέφερε.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr