Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για το «Just the 2 of us». O Νίκος Κοκλώνης μέχρι τις 17 Οκτωβρίου που αρχίζει το φιλόδοξο πρόγραμμα μέσα από τη συχνότητα του Open θα έχει συναντηθεί με όλο τον χώρο του θεάματος.

Έτσι, μετά τους Ρούλα Κορομηλά, Ηλία Ψινάκη, Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου και Γιώργο Αγγελόπουλο, κόσμος και κοσμάκης πάει κι έρχεται στο γραφείο του Κοκλώνη στο Κορωπί. Το ένα ραντεβού διαδέχεται το άλλο, αφού αναζητούνται τα 14 ζευγάρια που θα στέκονται κάθε Σάββατο μπροστά από τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή για να ακούσουν την κριτική τους.

Το πρώτο ζευγάρι που έχει κλείσει είναι η Κατερίνα Ζαρίφη με τον τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο. Ενα άλλο ντουέτο που έχει δεχτεί πρόταση είναι η Σοφία Μουτίδου και η Σοφία Κουρτίδου, που βλέπουμε κάθε μεσημέρι στο «The Booth». Οι δύο ηθοποιοί που έχουν γίνει φίλες θα διαγωνίζονται παρέα, με την Κουρτίδου στον ρόλο της δασκάλας και τη Μουτίδου στον ρόλο της μαθήτριας.

Ραντεβού για το «Just the 2 of us» έχουν κάνει και η Βάνα Μπάρμπα, που μέχρι τώρα δεν μας έχει δείξει το ταλέντο της στο τραγούδι, ο Λευτέρης Πανταζής, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Δωροθέα Μερκούρη και ο Θοδωρής Φέρρης.

Πηγή: espressonews.gr